23 december - Vem vinner Expedition Julklapp?

Dagen före dopparedagen och en dag som alla andra. Det är länge sedan specialarrangemangen inför julen var klara, d v s julklappsinköp, inslagning och rimmande.

Som ni vet innebär julen inga måsten för mig. Jag gör som vanligt, det vill säga det jag har lust med. Julafton är som en lördag - fast afton då men såna uppstår ju flera under året. Juldag och Annandag är som typ födelsedagar med bara den skillnaden att Tomten kommer och delar ut paket till alla på en och samma igång istället för att man gör det själv då och då under året.

Ja, och så en klädd gran, röda gardiner och decemberljuset från 1 december förstås. Det får man väl säga hör julen till också, då.
Nu ska det tilläggas ännu en ovanlighet: Jag har åtagit mig matlagning inför juldagen hos mamma. Men det mesta är egentligen redan förberett.

Imorgon ska jag med mamma till min moster Kerstin en sväng på eftermidagen, annars har jag inget planerat. Tycker numera lite synd om de som väljer att ta just julen på största allvar. Det borde inte vara så svårt att umgås med vänner, äta gott och ge presenter eller blommor andra tider på året, eller hur?


IKEA:s läslampa ger märkliga färgspeglingar i min TV. Lite roligt!

Jag fick ansökningshandlingarna för sommaren från Apollo idag så det satte jag mig med. När de kommer uppstår samma lyxbekymmer som de senaste sex säsongerna. Vart vill jag jobba? Och med vad?

Och så var det ju det där om vem som vann Expeditions Julklapp. Eftersom jag publicerar detta den 24 får de länk till sista avsnittet här



Antal steg: hade inte räknaren på mig
Glukosvärde 6,7 trots vin och mörk choklad! Fast några ostbollar blev det inte, förstås...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0