22 december - Att handla med en shoppinghatare

Efter morgonpromenad med Mr Jonzon, som hittade något gott att slicka i sig på vägen, blev det frukost och datorn i knät.


Jonzon hittade något borta vid brevlådorna i "nya" området

Per skulle till Maxi och Mobilia idag och jag bestämde mig för att ta en paus och haka på till Mantorp. Kanske han kunde bli kvar på Mobilia åtminstone i trettio minuter istället för femton som på Maxi?

Per springer ju igenom varuhus av någon anledning. Det är som när han plockar svamp. Även om han hittar massor på ett ställe måste han jaga vidare till något annat ställe. Det måste vara något manligt som jag inte förstår mig på.



Och det blev som förväntat. Han handlade på Karlssons, gick ut med grejer i bilen, och sprang igenom CityGross för att titta efter Scampi på TJUGOFEM MINUTER! När ska jag lära mig att inte åka och handla med en som hatar att gå i affärer??? Typ nu kanske?

Jag kände tidspressen redan när jag rusade in på CityGross med en mycket hastigt påkommen lista som skrevs i bilen på vägen från Rappet. Jag sprang emellan avdelningarna och efter 20 minuter var jag klar och stod i kön. Inte min grej alls. Jag föredrar att gå i lugn och ro, oavsett var.


30 minuter i Mantorp, that's it!

Resten av dagen bestod av matlagning och surfa på internet där jag hittade en massa roliga jobb i Sverige, (nåja de flesta var i Sverige) under sommaren. Jag både vill och inte vill vara här i sommar. Det är verkligen synd att den svenska sommaren är så grå, molnig, regnig, kall och gör en deprimerad. Den lockar inte ett endaste dugg!

Antal steg: 3487
Glukosvärde: mättes ej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0