21 november - På svensk mark igen!

Det är alltid slitsamt med långa resor och man är väldigt glad när man landar för sista gången. Den här gången åkte via Bangkok och Doha. Det är väl tredje gången jag är i Doha nu. Nästa gång vill jag verkligen gärna stanna kvar ett tag!

I Stockholm var det kallt (så klart) och man hade pyntat för julen. Kanske inte så jullikt med oranga blommor då men det var ju lite fint, tycker jag.

Samma juldekorationer hittade jag sedan i Linköping. Det måste ha varit en bra säljare som sålt till kommunerna i landet :)

Från Arlanda hade jag bokat tåg direkt till Linköping där Milla hämtade. Det var barmark och plusgrader när jag kom fram. Nästan lite trist. För här hade jag i en månads tid åkt omkring med mina broddar bredvid datorn i resväskan och nu i handbagaget hahaha.


Dator, vattenflaska, toalettpappersrullen som råkade bli kvar OCH mina ihoprullade broddar låg i handbagaget.


Jag skjutsade hem Milla och tog sedan bilen till Rappet, Per och Jonzon. Nu var det bara att ladda om till kallare klimat och julbestyr där jag verkligen ser fram emot sistnämda! Det är det bästa med den här hemmavistelsen - att få fira riktig jul med familjen!

Antal steg: 4921

Kommentarer
Postat av: Annette Sidås

Ang de orangea blommorna så finns konstnären som tillverkar (eller har skapat dem) i Linköping. Finns och verkar vid Ekoxen. kramar från Annette

2012-01-07 @ 16:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0