20 december - "Jag vill börja spela dragspel"

På morgonen hade jag Jonzon i soffan och han gjorde sig väldigt bekväm. Jag fick sitta inklämd i mitt hörn medan han själv gjorde sig extra lång. Eller extra uppmärksamhetskrävande genom att kliva bakom ryggen och lägga sig på armstödet.



Idag kom Milla och Elton på spontanbesök. Det blev en aktiv eftermiddag kan man säga. Men nu kan ju Elton kommunicera och visa vad han vill. så även om det är full aktivitet så är det lättare än när han mest sprang eller bara klättrade omkring.

Jag hade ju satt upp fönsterdekorationer på den ena bokhyllan. De var väldigt roliga - och det var ju faktiskt med tanke på barnbarnen som jag skaffade dem. De åkte iallafall fram och tillbaka mellan glasdörr, mamma och bordet. Klart poppis!





Milla hittade Martinas dragspel och släppte det inte gärna. Nu var det väl egentligen tänkt att Elton skulle ha kul med instrumentet men så blev det inte riktigt. "Jag skulle vilja börja spela dragspel" berättade Milla, men det är dyrt med dragspel.
Och med tanke på detta: Om det nu är någon som har ett dragspel som står i samlar damm i ett hörn som ni hellre skulle vilja använda till något annat, och kan tänka er att skänka det till Mamma Milla, så kan ni ju höra av er.


Det kanske inte lät som melodier men nog hade hon roligt alltid - jag också.



Antal steg: 3211
Glukosvärde: valde att inte mäta idag.

Kommentarer
Postat av: Millan

haha! Jag gick förbi en tjej, ca 15 år, som stod och spelade dragspel på stan idag!

2011-12-22 @ 21:10:02
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0