18 december - Hazard i snöoväder

Hörde inte mycket av Albin under natten - eller morgonen heller för den delen. Martina och han gick inte upp färrän tjugo över nio. Då hade Jonzon hört dem ett tag för han vankade utanför deras dörr och gnällde lite. Han tyckte det dröjde väääl länge innan flocken hade samlats.

Jag skjutsade hem barn och barnbarn och åkte sedan för att hämta upp svärmor i Lambohov. Sofie i Haninge och Agneta i Skäggetorp. Det var dags för traditionen att spela Hazard.


En decimeter snö låg det i Nykil och detta dokumenterades glatt av Pella


Fast egentligen ser jag ju ingen tjusning med snö...

Jag hade ändrat att vi skulle ha med paket värda 50 kronor styck - men det var aaalldeeeles för lite paket.


Det var lite taskigt med paket på bordet, tyckte Monica, Pella och Annette och vi andra


Nästa gång ska jag ha med en preparerad tärning med vikt, har jag bestämt. Det var himla dåligt med sexor, tycker jag! Nån som har en att sälja? Sofie fick också vänta länge på sina paket så det var inte bara mig det handlade om.


På bilderna fr vä: Annette, jag, Monica, Agneta, Mira och Pella
I pausen fick hazardväninnor smaka godis från Thailand och Vietnam - och så delade vi på en kartong Aladdin


Och eftersom det är jul får man ta ifrån det andra lagret också!

Sen var det ju Kampen om paketen på tid. Mest riv var det efter ett laptopbord. Och det vann jag efter mycket om och men hehehe. Pella, Mira och Tina var ute efter samma sak nämligen!



En glad vinnare av Laptopbordet med svärmor Berit bredvid som är ledsen och snyter sig... eller var hon kanske lite förkyld?


Pella utannonserade nästan direkt sitt hopprep
med räkneverk som hon inte ville ha. Sofie nappade!


Fr vä: Mira, Monica och Sofie -
Laptopbordet försvann i Sofies famn när vi tittade på Annettes bilder från Modell för en dag. Jättefina - och Annette, jag röstar fortfarande på nummer 1 (och kanske nr 10): När det var överstökat satt Sofie kvar och nog tyckte jag att laptopbordet var kvar, men där var bara en bäbismage med beräknat nedsläpp den 14 februari.


Så här glad var hon inte när jag vann Laptopbordet. Det krävdes ett telefonsamtal för det...

Straxt före fem tog vi farväl av varann och åkte hemåt. Snön yrde och man fick köra väldigt försiktigt. Jag skulle ju in till stan och tog stora vägen. Annette skulle vägen över Vikingstad och släppa av Monica och hade visst lite problem med att läsa skyltarna. Pella hade fått hoppa av och borsta av dem så de kunde se vilken väg de skulle åka hahaha.

I min bil på hemvägen kom Sofie på den brillianta idén att vi skulle ha FYRA paket nästa gång istället - och det nappade jag på så, hörni, det blir 4 paket till nästa gång! Och vi spelar med preparerad tärning i andra omgången, tack! hahaha


Vägen in emot Rappestad var isig och snöig men nog är det lite fint med belysningarna!


Antal steg: 5610
Glukosvärde: 6,4

Kommentarer
Postat av: Millan

Men vad vann du mer då? :p

2011-12-19 @ 21:46:04
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0