17 december - Småbarn + egna projekt = oförenligt

Per och Jonzon åkte till sommarstugan - eller vinterstugan kanske man ska säga så här års?
Det var nollgradigt och regn och inte särskilt lockande att ge sig ut men själv hade jag några projekt i stan så det var bara att sätta sig i bilen och åka iväg.



Jag hämtade Milla och skjutsade henne till jobbet. Skulle ju ändå vara inne i stan till tio. Då var det först Clas Ohlson i hopp om att klockradion med wake-up-funktion hade kommit- och det hade den till min enormt stora glädje.
Sen åkte jag till ÖB för att se om den där billiga granen som Martina ville ha fanns kvar - men den hade tagit slut redan första annonsdagen.
Efter besöket där åkte jag till Prio1 för att kolla efter lite mer barnkläder eftersom det var sista halva-priset-dagen - och jag hittade lite kläder och bäbisleksaker. och spenderade därmed en hel hundring.


Till den här ska NOT med dagsljuslampan kopplas in :)

Sista stoppet i stan var att hämta Martina och Albin som skulle sova över. Det var tänkt att Martina och jag skulle börja gå igenom fotografier - och det var ju väldigt bra tänkt. Albin hade lite andra idéer om det, vilket innebar att vi hann gå igenom cirka 5%. hahaha Så är det med småbarn. Den som tror att man hinner mycket annat än att passa se små barnen borde prova på att låna ett ett dygn hahaha


Jonzon var både läskig och rolig på samma gång


Albin äter hellre på sin haklapp än maten



Powernap för att orka vara vaken - länge!


Telefonsamtal med pappa Chrille

Hade fått mail från minpension.se och satt och lekte lite med sifforna och insåg att det spelar ingen roll om jag tjänar 5000kr eller 17000kr i månaden eftersom pensionen stannar på mellan 7500 och 9000 oavsett. Så gå ner i arbetstid (och det har jag ju redan gjort) - och satsa på pension vid 62 års ålder gäller nu då!


Antal steg: 7816
Glukosvärde: 10,7!!! Det indikerar ju klart och tydligt att vin och ostbollar INTE är en bra avslutning på kvällen. Kollade värdet innan jag gick och la mig. Då låg jag på 6,1, alltså ett ganska normalt värde för min diabetes.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0