16 december - Röjardag

Vaknade fortfarande besviken på att inte ha fått lägenheten, faktiskt. Men så tog jag tag i mig själv och gick vidare i livet. Du vet, allting blir ju alltid som det ska.

Så innan klockan hade blivit nio hade jag klippt klor på Jonzon, rensat plastlådeskåpet, wokat kyckling och tänkte först åka in till stan. Men jag fick för mig att fortsätta röja i andra skåp och lådor istället.

Vad det gäller kycklingen så köpte jag ju en påse färdigskuren kycklingkebab på CityGross igår. Och den var ju väldigt intressant. Jag var övertygad om att det skulle vara just kycklingkebabbitar - trots att Martina varnade mig för att det inte var kycklingbitar. Men hon kunde inte förklara vad det var i stället så jag trodde hon skojade med mig. Och det var ju kyckling... och det var bitar.

Men inte var det kycklingkebabbitar, utan mald kyckling (förhoppningsvis), formade som nuggets!? Inte ett dugg lika med kycklingkebaber jag har ätit iallafall! En oerhörd besvikelse, så klart.
Jag skulle ju woka kycklingbitarna och göra en Phanaeng curry. Det blev ju inte som det brukade, kan man säga. Näe, nästa gång blir det till att köpa filéer som jag brukar ha.


Så här ser bilden ut på förpackningen och nog ser det ut som kycklingbitar, va?


Och det här är vad jag får... Någon som ätit en Kycklingkebab som ser ut så här?


På eftermiddagen åkte jag till Återvinningen i Malmslätt och kastade plastbyttor och lite annat skräp. När jag kom hem därifrån fick jag för mig att pynta smala Billyhyllan med kylskåpsdekorationer. Upp kom tomtar, katter, gäss, grisar, höns, granar. stjärnor, hjärtan, rosetter och kransar. Det blev lite som en nostalgitripp.
När jag var liten hade vi såna här dekorationer på kylskåpet... och sen hade jag och barnen såna och nu ropade jag de här på Tradera och har igen hehehe. Jag roade mig med att sätta upp dem i olika miljöer sen hoppas jag att barn och barnbarn kommer och ändrar. Det är liksom så det ska vara av tradition. De ska flyttas hela tiden!


Juldekorationer på plats - check!

Kvällen ägnades åt vin och ostbollar. Ska bli intressant att mäta glukosvärdet imorgon bitti, du!



Antal steg: 5 218
Glukosvärde: 6,1 (!) Tredje dagen utan insulintillskott. I LIKE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0