14 december - Täcken från Nordiska fjäderfabriken

En morgon med frukost, mail, Tradera, FB och blogg. Sen var det av till La Stada igen då.



Hade ringt till Örjan och bokat en permanenttid. Du förstår, igår blev jag så trött på håret så det stod mellan att antingen klippa av håret - eller permantenta sig. Permanten vann så klart.


Man ser ju så tjusig ut med plastpåse på huvudet

Jag var klar tjugo över elva och hade en ful gul böter på 400 kronor på min bilruta när jag kom ut. Alltså, sånt är ju inte kul. Men jag trodde det skulle ta 1,5 timme hos Ronny och skulle isåfall ha en halvtimme i marginal på min sida. Men det drog ut på tiden idag vilket gjorde att jag kom tjugo minuter för sent... Bara att öppna plånboken och betala alltså. Det blev en dyr permanent.

Från Åhlénshuset åkte jag till Drottninggatan för att hämta Ekby/ Bjärnumhyllorna hos Annelie. Där höll jag på att få en ny böteslapp men hann parera detta - som tur var. Det hade ju INTE blivit roligt med två böter samma dag.

Ifrån city for jag iväg för att hämta upp Agneta. Idag skulle vi hålla oss i Tornby. Och det gjorde vi med lunchsstopp på IKEA.



Vi åkte tillbaka till Prio1 idag. Agneta köpte sin hallmöbel som hon hittade igår och fortfarande var kvar,  och jag fyndade två kvalitetstäcken från Nordiska Fjäderfabriken, ett svenskt företag grundat 1972 som ingick i norska Mascot Hoje A/S-koncernen fram till sin konkurs 1998.


Kemtvätt? Pyttsan. Den hamnade i 40 graders tvättmaskin istället. Gick alldeles utmärkt!


Innan vi åkte hem igen bjöd vi in oss på kaffe till Martina, Chrille och Albin och därmed var det här dagen nära till ända, den också.

Om tio dagar startar julen och om fya veckor åker jag på tur igen. Kära nå'n vad tiden går!


Antal steg: 17 716
Glukosvärde: 6,6 Så där ska det se ut, ja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0