11 december - Kalas hos svärmor

Jag hade så högt glukosvärde idag också så jag fattade beslutet att börja med tabletten igen. Kanske lite väl snabbt, när jag tänker efter, men i två dagar har jag haft över 8 och det är inte bra, ju. Vi får se hur jag gör. Det vore nog smart att iallafall kolla under en hel vecka...



Morgonpromenaden med Jonzon i decembermörkret

Vi gratulerade Berit som fyllde år idag, på förmiddagen. Jag hämtade upp Milla och Elton (Martina hade halsont och kunde inte följa med med Albin) och så åkte vi allihop till Lambohov.


Elton gillar att åka bil... men att gå rakt fram är det mer bekymmer med. Milla försöker hålla efter så svängarna inte blir för stora.



Födelsedagsbarnet öppnade dörren när vi var nästa framme - och ut kom Jonzon mycket glad och hoppades att vi hade paket med något ätbart


Det bjöds på smörgås tårta från Johannelund. Jättegod! Om det finns när jag fyller nästa gång ska jag definitivt beställa därifrån!

Efter kalaset skjutsade jag hem barn och barnbarn och åkte direkt hem... för att fortsätta blogga. Och idag kom jag ifatt till december. Kändes fint! Nu ska de bara korrekturläsas och publiceras sen är jag i fas! Äntligen!


Antal steg: Hade inte på mig räknaren hela dagen men det stod på räknaren
Glukosvärde; 8,0

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0