31 augusti - Importerade dyra hallon

En morgon som alla andra med frukost och dator i knät. Sen har jag lyckats med bravaden att se till att ha ännu mer sidor att jobba på. Har inte fått struktur på den nya tillvaro så det är nästan lite stressigt sedan jag gick med på de sista två gratissajterna igår.  Men det ska nog lösa sig! Det finns inga problem, bara möjligheter.

Gårdagens regnskur gjorde visst att mina byxben var fulla med sand. Bara att borsta av i och för sig. De satt bara på ytan.


Väldigt smutsiga byxben var det.

Som vanligt nuförtiden så var det disigt men idag såg vi solen där bakom molnen. Några gäster berättade att de hade varit på stranden och lyckats bli solbrända häromdagenändå - och då hade det varit igenmulet... så de var sååå nöjda. De hade kommit hit för sol och värme och det är ju liksom bara värme vi kan garantera just nu.



Nacho hakade på som vanligt till jobbet och när jag passerade polisen så kom de två hundarna springandes för att hoppa lite på mig - trodde de. Se det blev inget av med den saken, inte. Tror nog att de ska kunna lära sig att på den här människan hoppar man inte. Men lite tröga är de...


Nacho och polisens hundar

Det får bli några katt-kort idag. Det är dock mest hundar som springer omkring här. Tänker att de som är hundrädda ska nog inte åka till Thailand - eller förresten gör det! Du kanske kommer över din hundrädsla.


Den söta kattungen till höger är så mycket mindre än de andra i kullen...

På kontoret startade jag dagen med lunch. Jag äter ju den vid nio-tiden för jag har märkt att min kropp blir glad över att äta varmt så dags. Så till den normala tiden för lunch äter jag en banan och senare ett äpple och sen äter jag varm mat två gånger efter det. Så ser mina dagar ut i allmänhet. Och om du är snabb i huvudräkning så märker du att jag äter 6 gånger om dagen.
Idag provade jag Sticky Rice Burger - och det var ju en intressant produkt. Det var ihoppressat klibbigt ris med en kryddig burgare mellan. Och nog höll det ihop alltid. Men för säkerhets skull höll jag mig över papperskorgen haha


Kryddig hamburgare mellan ris


Idag satt jag med ekonomin och det var nästan kul. Jag fick nämligen ihop det på första försöket. Men ändå kunde jag inte göra allt färdigt för jag fick aldrig någon bekräftelse på utflyktsförsäljningen från agenten som jag behövde för att gå till posten och skicka iväg alla ekonomipapper. Det gjorde att jag inte kan ha fridag imorgon utan får skifta och ta den på fredag istället och gå och jobba imorgon. Inget konstigt för det är så mitt jobb är. Man jobbar när man behövs. Och om man inte är flexibel ska man inte ha den här typen av jobb.

Men efter dagens dagsverke gick jag till Unisense för sista gången. Eller, det skulle varit sista gången men Khun Tok vill ge mig en extra gång, så det blir en gång till nu då. Mitt BMI låg på 25.6 idag och han vill så gärna att det är nere på 25 innan jag åker ifrån ön :) Nu har jag ju inte så gott om tid de närmaste två veckorna. Det är ju alltid så att när man ska lämna ett jobb så ska massa saker fixas. Dels har jag uppdrag som ska utföras på hotellen, dels ska jag se till att Jeena vet vad som gäller när hon kommer tillbaka. Dessutom måste göra om välkomstmaterialet eftersom vi inte har någon guide på resmålet från 18/9-30/11.

På väg till Unisense såg jag att man börjar bli klar för marknad snart igen. Det ser jag fram emot. Det är kul att gå runt och titta tycker jag. För mina väskor är redan lite väl fyllda och det finns inte plats med så där jättemycket mer nu. haha Kanske något litet då...



Den här porslinsbutiken har jättefina (och billiga) grejer och hade jag haft ett hem hade jag shoppat allt mitt porslin här. Jag kommer sakna att gå förbi och höra vindspelen...



Fick syn på en reklamskylt som, när jag läser med svenska ögon, inte verkar särskilt inbjudande.



Efter Unisense handlade jag på Tesco och blev sedan "välkomnad" av en kort, tjock tusenfoting i trappen hemma.


Märks det att Nacho fäller nu? Tusenfotingen var full av hundhår :)

Det blev en värmd matlåda när jag kom in och lite senare vräkte jag i mig de importerade hallonen jag köpt för dyra pengar. Och de var jättegoda!


Importerade dyra hallon. Pris: 50 SEK för 170 gram! Men det var de värda



Antal steg: 17122

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0