30 augusti - Något man har, inte är

Hotellservicedag, något jag trivs väldigt bra med. På väg till jobbet träffade jag en pumi-ish som blev utskälld av en grannhund och därför gick dit för att tala om vart skåpet skulle stå.



Kycklingarna sprang över vägen medan mamma och pappa blev kvar på gården, helt obekymrade.



Dagen förflöt enligt planerna och när klockan var typ fem stängde jag ner datorn. Noterade att det är dags för Buffalo fighting här i Chaweng men jag är lite osäker på datumen. Jag tror det är 7-15 september. Måste fråga..  för det ska jag försöka komma iväg på, tänkte jag. Det är oerhört fredligt och oblodigt. De går bara horn mot horn och föser varandra ut ur" ringen" och starkast vinner.


Dags för Buffalo fighting i Chaweng.

Tog kort på hotellet jag passerar för jag tänkte bli upplockad där och åka till Akvariet och Tigerzoo på min Teamdag och jag kommer aldrig ihåg vad det heter haha.



Du ser att det ligger ett hus där uppe? Det tror jag är Johans hus. Tyckte att jag såg gungorna på balkongen...



Först trodde jag man brände skräp som vanligt men sen såg jag att det rök ur en låda. Undrar om de rökte fisk kanske?


Det som ligger framför röken är kokosskal som man eldar med.

Sen kom regnet. Det är som att trycka på en knapp så kommer det. Och det är ju inte nådigt när det sätter igång. Upp med paraply men det hjälper ju bara upptill. Skor, brallor och ryggsäck går inte att skydda så jag var så klart genomblöt inom loppet av två minuter. haha

På kvällen kollade jag färdigt på Harry Potter-film nummer två, mikrobloggade och chattade på FB.

Pajen hade fått reda på att hans PSA värden blivit nästan dubbelt så höga (49) sedan sista mätningen. (Du, vet, prostatacancervärde. Har bloggat om det tidigare.) men det där värdet verkar inte vara allenarådanden för jag läste om en man som hade 134.5 i värde och han gick minsann fortfarande kring på jorden.
Så näe, det är lite som åldern, tror jag. Det är ett värde - sen är det hur man väljer att bemöta det som är avgörande. Går man och tänker på "sin" siffra hela tiden och blir ett med den, jamen det är man blir gammal och i det här fallet sjuk då. Ur mitt perspektiv är det den absolut största faran! Såna värden är något man har, inte är!

Antal steg: 9433

BOBBSY HJØRNE
Så ikke noen av hunderne idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0