27 augusti - Provpackning

Ännu en Fri-från-planering-dag utan sol. Då blir man ju tvungen att hitta på något annat roligt. Så idag provpackade jag resväskorna för andra gången. Första gången ville jag se vilka prylar jag vill ha med hem. Idag testade jag plocka ner även lite kläder och jag tror, ta mig sjutton, att jag får med allt jag vill ha med. Några saker och kläder fick jag dock plocka bort som inte har någon prioritet. Tar bara med sånt jag verkligen vill ha. Någon dödvikt ska inte med men heller ingen luft!



Jag har en resväska och två handbagage som jag vill ha med till Sverige. Det kostar ju bara typ 60 bath per kilo om man har övervikt, så det må väl vara hänt. Och jag lever i förhoppningen om att kunna checka in bagaget och slippa tänka på det under vägen hem. Har ju två mellanlandningar.


Så här ser planerna (och biljetterna) ut för mina hemresedagar om tre veckor.

Taxi/minibuss
Åker till kontoret kl 18.00 den 18/9 och 45 minuter senare blir jag upphämtad på kontoret för att ha departuretransfer med gäster som ska åka kl 20.30.
Flyg
Klockan 21.00 lämnar jag själv Koh Samui med Bangkok Airways och åker till Bangkok. Från Bangkok åker jag med Qatar Airways klockan 02.25 19/9 och landar i Doha (huvudstaden i Qatar) 05.00 samma dag. Från Doha åker jag sedan mot Arlanda 08.30 med samma flygbolag och klockan 14.00 ska jag landa på svensk mark!
Tåg
Från Arlanda flygplats tar jag därefter tåget som går 15.22 mot Linköping där jag ska vara framme klockan 17.42 (gillar hur de skriver ut exakt minut haha Här har en tidsstudieman varit.).
Bil
Från Centralstationen i Linköping hoppas jag bli upphämtad av Per i bil och straxt efter kl 18 borde vi vara i Rappet. Då har jag varit på resande fot i 24 timmar! Dubbelt så lång tid som det tar med direktflyg... Bara att gilla läget!


Antal steg: Runt 1000. Hade solklänningen på mig utan stegräknare och hoppades hela dagen på lite sol...

BOBBYS HJØRNE
Ikke noen Bobby, kun Nacho. Ær han hos Oscar?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0