26 augusti - Avverkat: 49. Kvar: Okänt

En vanlig dag med en unik händelse fast för lääääänge sen. Nu kan jag väl jämföra sig med en byggnad? Vad sägs om "Min kropp är mitt tempel"? Fast, det är klart, även ett tempel behöver ju lite renovering då och då och det känner jag inte att jag skulle behöva. Det räcker alldeles utmärkt med det jag har och nog kan man väl lugnt säga att jag är nöjd med det här livet jag lever här och nu.

Redan på morgonen klev jag i mina FlipFlop för att träna och ja, de är verkligen lika obekväma som alla andra. Sen insåg jag dessutom att är man Maria Graube med FlipFlop så blir det liksom ett tveksamt intressant ljud när man går och är lite svettig (och det blir jag i plastskor). Det kommer nämligen in luft under foten och när jag trampar ner så så låter det. Och det är enbart vänster foten det gäller. Är la mer plattfot där då, antar jag. Vilken flopp det här köpet var då.



Dagen gick åt matlådematlagning som började redan i anslutning till morgondisken.


Efter disken, skar jag champinjoner och fixade marinad till kycklingen. Där skakade jag ner sista av Knorrs godaste grillkrydda från Sverige. Det var ju trolligtvis ändå den sista större matlagningsdagen den här säsongen.


Kycklinggrytan blev superdupergod, så god att jag blev tvungen att svulla på två matlådor! Är det födelsedag så är det födelsedag.

Det blev en vanlig Fri-från-planering-dag alltså. Matlagning och en servicetelefon som ringde. Fast det är klart, sen var det ju alla Grattis på FB. Det får jag ju inte varje dag! Det blev mycket tackande under dagen/kvällen (och även idag 27/8) måste jag medge. Det kändes lite kul!

Under matlagningen kom jag på att jag hade köpt och tagit med sifferljus i Marocko för att ha idag. Jag letade upp dem och ställde upp dem för fotografering. Då upptäckte jag att man vänt på siffran nio!
"Så charmigt" tänkte jag och började ställa iordning ljusen. Då ramlade "nian" och jag blev tvungen att ställa upp den igen och då *Hokus, Pokus. Filiokus* MAGI. Där stod 49! Det var jag som hade vänt den fel istället haha. Orka!



Själva proteinet i matlådorna är klart, nu är det bara riset som ska kokas. Men det får jag göra imorgon.



Stoppade in matlådorna i kylskåpet och gjorde mig i ordning för att åka till Asian Trails. Det var middag planerad på hemligt ställe på ön. Vi hamnade på My Friend Restaurant, ett populärt ställe precis på stranden och här är det ofta bröllopsfiranden. Vi skulle inte fira något bröllop utan Asian Trails födelsedag! 9/9 1999 startade man företaget nämligen... Nu tänker du väl att, jamen det är ju den 26/8 idag. Jepp, fast Khun Dean ska till Krabi och jobba och är inte här då så man ville fira i förskott.



Här lite bilder från kvällen!

Före maten








Under tiden vi åt
Vi blev 19 personer (alla ville inte vara med på bild) denna afton som ägnades åt kryddig thai-mat..






Dags för tårta!
Hade ju inte sagt något om att jag fyllde år men eftersom jag hade hela kontoret på Facebook så var det ju liksom ute då. Anledningen att jag inte sagt något var ju för att jag inte hade tänkt fira något speciellt. Men det blev lite firande iallafall. För framför Asian Trails födelsedagstårta stod en extra liten tårtbit. haha Det visade sig att de hade ordnat en specialtårtbit med choklad för mig eftersom det var min födelsedag och jag inte gillar sött. Till tårtan bjöds det på den populära Wine Coolern 'Red'.





Monsunvindarna gjorde lågorna snabbt osynliga

I samband med tårtan presenterade khun Dean den som kommer vara manager för kontoret och glädjande nog presenterades *tamtara* khun Porn!!! Det tror jag kommer bli bra, det!



Paket? Paket!
Sen kom plötsligt ett paket farande genom luften. Det visade sig var till mig!
De måste ha hunnit ordna med väldigt mycket den här dagen...


I paketet som kom från en av våra samarbetspartners, låg en mjukishund som väldigt gärna ville ha lite av min tårtbit!


Dags för Doggybag
Man lämnar inte mat som man gillar och har betalt för. Den som ville fick små lådor till tårtan och plastpåsar till fisksopporna från restaurangen.


Den lilla kattungen hade nog hellre sett att vi hade lämnat maten...

Min kväll slutade straxt efter nio. Perfekt! Mätt och belåten la jag mig och såg halva Law and order LA innan jag somnade in.

Antal steg: runt 3000. Hade inte på räknaren hela dagen.


BOBBYS HJØRNE
Hvor ær Bobby Bebis? Det var bare Nacho, der fik træffe den nye hund i hjemmet - og det var ikke og det var ikke helt populært. Hun var ikke tilfreds, før jeg satte den op på sofaen.



Kommentarer
Postat av: Millan

Vad kul att bli firad ändå! :) Vet ju att du egentligen gillar sånt LITE i alla fall

2011-08-27 @ 14:13:22
URL: http://mammami.se
Postat av: Maria Graube

haha ja och det hade jag ju inte räknat med.

2011-08-28 @ 01:27:14
URL: http://mariagraube.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0