23 augusti - Min lilla Phone och jag

Som jag beskrev igår så hade jag problem att ladda min nya mobil. Men jag hade ändå fått ett fullt batteri som räckte hela dagen, trots att jag tog en massa kort (medvetna och omedvetna eftersom jag inte lärt mig låsa displayen än haha).

På väg till jobbet kom både Bobby och Nacho med en bit. Det var länge sedan och väldigt kul!

Idag hade jag privilegiet att ta hand om Malene, en av Kuoni/Apollos säljare i Köpenhamn som är här på hotellinspektion. Det blev en väldigt trevlig dag, måste jag säga. Och vi hann allt vi skulle och lite till! Det var kul att få lite besök!

Jag tog kort med Phone-kameran och, ja den är okej alltså. Men det var ju inte därför jag köpte den så jag lider inte så himla mycket över att inte ha värsta kamera i mobilen. Jag tycker nog bilderna är godkända med sina 3 MP och på dagtid. (Bilderna från hundppromenaden  längst ner, är också tagna med Phone)


Från Centaras reception


Från Chaweng Cove



Från Muang Samui

Och nu följer lite digitalkamerakort från dagens inspektion.


Fick ett sms häromdagen från en gäst som sökte "sitt"måleri/galleri och jag tror jag hittade det! De hade låtit måla bilder där och ville ha fler.


Jag glömmer alltid bort vad det trevliga Spa't vid McDonalds heter. Försöker lära mig att namnet är Living sense.

Tog inga kort från Natien men där avslutade vi dagen och skiljdes åt för att ladda för morgondagens inspektionsrunda som kommer ta oss runt halv ön.

När kvällen kom var jag fortfarande nöjd med min mobil. Jag laddade ner iTunes i datorn igen (tog bort det när jag slutade DJ:a) för nu börjas ska det väl appas, antar jag. Det är bara ett aber. De ska ju ha BETALT. Och jag som trodde jag skulle bli en sån där app-fanatiker men nähäeru, inte om man ska betala för't??? Sånt gillas inte! Gratistips emottages tacksamt, alltså!

Vid halv nio gick vi och la oss, min lilla Phone och jag, nöjda med vad dagen hade erbjudit.

Antal steg: 12 926


BOBBYS HJØRNE

Fra morgentur med hunderne (Billede fra Phone 5)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0