20 augusti - Med datorn i knät

På förmiddagen kunde jag schemalägga lite fler hotellinspektioner definitivt inför nästa vecka. Känns ju väldigt bra. Det är bara ett par hotell som jag inte fått klart besked ifrån men det hoppas jag få på måndag. De jag har kontakt med arbetar inte söndagar nämligen. Det är deras lediga dag i veckan.

På eftermiddagen fortsatte jag med min Thailandforskning. Idag blev jag klar med min kunskapsbas från prehistoria till 2000-talet! Nu har jag nutiden och djupdykningarna kvar "bara"..
Att förbereda mina rundresor (jag har blivit anlitad för tre frilansuppdrag här i Thailand i höst!) tar väldigt lång tid. Jag är perfektionist i det sammanhanget och behöver veta allt för att må bra inombords.

Det är en massa jobb före en rundresa men kan du fatta hur kul och utvecklande det är? Jag läser allt jag kommer över om landet, går på föreläsningar och pratar med folk som vet mer än mig, tittar på filmer, skriver, skriver om, förkortar, förkortar igen, ja, tills jag kan allt i huvudet och papper är helt onödiga. De bara finns där som stöd för ibland får man ju hjärnsläpp, så är det ju.

Nacho kom och hälsade på som vanligt men i övrigt satt jag i soffan med datorn i knät till kvällningen.



Fattade beslut om lägenheterna på kvällen och gjorde slag i saken idag.
Den i Motala tackade jag Nej till men fick veta att den ändå redan var uthyrd till annan sökande.
Den i Mantorp tackade jag Nej till också. Visserligen inflyttning 1/11 men jag tror Mantorp och jag inte är helt kompatibla.
Den i Linköping är fortfarande ett alternativ men med inflyttning 1/9 så blir det lite lyxigt. Att betala hyra för ett kvartal + avgift för hemförsäkring som är ett krav från Stångåstaden så blir det 7000 SEK som jag verkligen kastar i sjön...

Antal steg: Ett fåtal...

BOBBYS HJØRNE
John fortalte mig, at Bobby havde øreinfektion og dyrløgeren havde fjernet en byld bag øret. Han får medicin af Oscar og kan ikke køre rundt på området (for når han går ud vil han gå til det andet hus op i Phut Chaweng. Bobby elsker hjemmelavet mad...

Kommentarer
Postat av: Millan

Vad inspekterar ni på hotellinspektioner?

2011-08-21 @ 20:57:41
URL: http://mammami.se
Postat av: Maria Graube

Man tittar på rum och hur området ser ut. Det är det vi ska göra den här veckan.



En-två gånger per säsong kontrollerar man även att det motsvarar kontrakt och beskrivning katalog.

2011-08-22 @ 00:26:41
URL: http://mariagraube.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0