19 augusti - Helt galet

När jag gick till jobbet mötte jag en ny hund. Jag hade iallafall inte sett honom tidigare. Men han brydde sig inte nämnvärt om att jag stannade och tog ett kort.


Honom har jag inte sett tidigare! Han liknade ingenting, jo kanske Basenji i ansiktet


Radiokanalen jag inte lyssnar på ligger ju på väg ner mot ringvägen. Den är något för traditionell för min smak. Den andra kanalen spelar liiiite mer poppig musik.

På kontoret stannade jag kvar tills jag förberett allt välkomstmaterial för september, oktober och november. Dessutom kontaktade jag alla hotell inför mitt förestående danmarksbesök 23-25/8. En reseagent kommer över och jag ska visa henne runt här. Jag ordnade också att vi blir bjudna lunch på ett ställe. Kände mig både kreativ och lite duktig måste jag säga. Dessutom kanske jag inte behöver gå till kontoret utan kan sitta hemma med jobb imorgon istället!  Inte så dumt det heller då.

Och idag damp det ner ett viktigt mail i min gmail-låda.
Lägenhet nr 2 i Linköping, som jag trodde var omöjlig för mig att få, blev jag erbjuden och jag har tydligen flest poäng (Någon måste ha dragit tillbaka sin intresseanmälan alltså)!!! Helt galet! Kontaktade genast barnen som jag vill ska titta på den innan jag bestämmer mig. Det är trots allt 3 månadshyror jag måste betala (7000 spänn med hemförsäkringen. Tänkte däremot inte ha någon el förrän december. Vad ska jag ha den till?) utan att ha tagit ett kliv i lägenheten... Kan ju kännas väldigt bortkastat va...men om den nu är perfekt? Kan det inte vara värt att ha något eget att komma hem till då?

Från kontoret spankulerade jag glad i hågen ner till Chaweng Beach road. Det var dags att gå till Tattoo by Bo och få Yin och Yang istället för Yin och Yin.


Hudsalva och inplastad - nu ser man att det är Yang

Men så hade jag ju fått tre symboler i huvudet sedan ett tag. Häromdagen skissade jag ner dem till en figur; Cho ko ray, Dai ko myo och Wang po mae loon - alla tre är kraftsymboler och betyder något för mig (tänkte inte gå in på det nu emellertid). Jag gav min skiss till Bo så fort jag klev in genom dörren.
"Ska den verkligen vara så här liten" frågade han.
"Jepp, det ska den"..
"Du med dina idéer och små detaljer på tatueringar. Du är en speciell, nej unik kvinna", suckade han och tyckte nog att jag var lite besvärlig.
"Aa, visst är jag!", svarade jag och fortsatte, "det är vi alla."
"Var ska du ha den då?", undrade han och satte sig att skissa på tatuerares vis.
"I ryggslutet", svarade jag beslutsamt "och det är väldigt viktigt att det är rött i den för den ska sitta på baschakrat och det är rött, förstår du."
Det förstod han inte alls men visade på teckningen att han kunde lägga in lite rött i "blixtarnas hörn". vilket jag godkände. Nu blev det inte så då. Han använde sin konstnärliga tatuerar-ådra och la faktiskt i lite mer rött utan att fråga. Han hade väl förstått att rött var väldigt viktigt haha.


Tolv taggar på blixten/ormen (samma antal som på min stjärna), sju träffar av cirkeln på lodräta linjen, en för varje chakra

Så är man nytatuerad (igen) med tredje egenhändigt komponerade/skissade tatuering. Den enda jag inte satt ihop själv är draken som är en cover up på höger överarm. Den ritade Max helt utan några större direktiv (http://www.maxtattoo.se/).
Fast nu känner jag mig nog nöjd. Nu är det balans på't: Höger - vänster, Fram - bak! Men jag måste erkänna att tatuera sig i ryggslutet var inte jättekul hela tiden. Det var som om någon tog en skarp kniv och ristade. Jag är antingen väldigt känslig där eller har blivit en 'wimp' senaste två veckorna. Fast den är ändå inte den värsta jag har gjort ,men den kommer som ganska god tvåa.

Med enorm energi spatserade jag över gatan och in på Burger King och köpte en Whopper och pratade sedan oavbrutet med Saris bror som hämtade mig så jag kunde komma hem i regnet.


Med Whopper hamburgare i handen väntade jag på taxin. En hund kom och ville väldigt gärna ha den iställlet

Hem kom jag till ett område som låg i mörker. Strömmen hade gått som vanligt när det regnar. Men efter 1,5 timme kom ljuset tillbaka så det får man väl säga är okej ändå.

Innan jag gick och la mig kollade jag hemförsäkringar. Hittade en väldigt bra jämförelsesajt och såg att jag gör bäst i att välja Länsförsäkringar - ja, om jag nu väljer och får lägenheten nu då!
Kolla om du kanske betalar onödigt mycket och borde byta försäkringsbolag, vettja! http://www.finansportalen.se/hemfoersaekringar.htm

Antal steg: 8025

BOBBYS HJØRNE
Han var nokfortsat med Oscar. Så ham ikke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0