14 augusti - ...-ish

En dag som började lite ovanligt. Inga hundar kom! Annars var det mesta sig likt. Jag käkade frulle, gick till jobbet och passerade det gamla vanliga.


Tuppar sprätte omkring och vaktade sina hönor...



Bufflar betade gräs i godan ro...



Pudel-ish,Shitzu-ish, Rodresian ridgeback-ish (ja, alla hundar här liknar nå't) vaktade som vanligt sina revir...

Sen när jag kom ner till stora vägen förstod jag att jag hade haft tur med vädret för där nere hade det regnat!
Uppe på höjden hade det då inte kommit något. Och jag hade typ tur hela dagen med vädret, tycker jag nog.



Hade arrival på förmiddage och departure på kvällen och på eftermiddagen, när jag var på väg tillbaka till kontoret var det väldigt svart på himlen. Jag gick därför med raska steg och hann precis komma in före det började. Och då Regnade det med stort R. Dessutom höll det i sig ovanligt länge så vi hade lite översvämning lagom till jag skulle hämta gästerna för att åka till flygplatsen.
Min iväg kom vi och när vi kom till flygplatsen var det slutregnat.

Det blev en lång arbetsdag men jag värmde en matlåda när jag kom hem, och väntade på att hundarna skulle dyka upp och säga hej -men ingen av dem kom. Det känns allt lite tomt och märkligt. Det brukar komma mest varje dag... De är väl hos de andra boende. Kanske de får lite mer snacks där?

Och kvar hemma ligger presenten till Johan. Det var meningen att jag skulle åkt på kalas i går men livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Så Johan, om du läser det här så finns paket att hämta!



Antal steg: 6736

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0