12 augusti - Det small till

Morgonen startade med ett oönskat besök: En tusenfoting! Den kravlade obekymrat på väg genom hundhår och sand in mot badrummet - men se den gubben gick inte. Scolopendran hamnade ut genom altandörren med huvudet före, den - fast den var röd och har en läskig tagg där bak! Kände mig generös denna Mors dag!



Gick till kontoret där jag möttes av elektricitetslöshet första timmen. Jag satt och babblade med Khun Porn och tyckte att det inte var så dumt det heller. Men så kom strömmen tillbaka och jag gick upp till tredje våningen och in på mitt kontor!  Och där blev jag kvar till fyra hugget. Hade inga ärenden utanför byggnaden idag



På hemvägen insåg jag att jag nog måste gå i mitten av vägen lite mer. Ja, det kan låta konstigt men du förstår vägen är kantad av kokospalmer... och kokosnötter faller ner... och dödar runt 150 personer per år!
Folk borde vara mer rädda för kokosnötter - och bistick... och blixtar måste jag bara få flika in här - än för hajar, visste du det? Jag känner folk som är rädda för hajar, bin och åskväder - men jag har aldrig hört någon som haft kokosnötfobi. Har du det?

Idag, när jag var nästan hemma så föll en sådan där ner bredvid mig och jag kan berätta att det small till utav h-e i betongen. Då insåg jag att om jag hade varit under den när den föll, så hade jag varit en av de där 150!
Men nu var det väl inte meningen att jag skulle döden dö idag och ärligt talat, det ingår inte i min planering förrän tidigast om tjugo år. (Fast den planeringen är nog preliminär som all annan planering i mitt liv haha. Aja, What eeveeer!)



Vad gjorde jag hemma då?
  • Åt middag och lite chips och minitoblerone
  • pratade i telefon
  • svarade på mail
  • chattade på FB
  • fixade lite mer pengar i klickkampanjer (har snart tjänat ihop mina första dollar!)
  • planerade om mitt liv efter 19 september (nytt upplägg kom flygande genom etern idag)
  • Såg vem som vann "So you think you can dance", Säsong 8
  • och gick och la mig ganska förnöjd med nya planer för hösten/vintern

Ja, så var det ju det där med frisyren. Jag bara beskrev mitt besök hos frisören men la inte ut någon efter-bild på bloggen (la bara ut på FB). Men här kommer så en bild. Varsågod!


Du ser skillnaden mot tidigare va?

Antal steg: 8 991


BOBBYS HJØRNE
Og så kan vi slappe af lidt hos Maria



Kommentarer
Postat av: Annette

Fick faktiskt lite kokosnötsfobi när jag var på Isla Margaritha, låg o solade på stranden o tittade upp, o där ovanför i palmen var det stooora kokosnötter. Flyttade faktiskt på mig för det kändes obehagligt att ligga därunder.....

2011-08-14 @ 02:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0