29 apr - Blus-test

När jag satt ute på terassen på morgonen idag fick jag se något stort svart i poolen. När jag gick fram fick jag se en gigantisk (ca 8 cm) skalbagge som drunknat under natten. Den var utom räddning men fick ändå vara med på bild som ett snyggt lik.


Så var det ju det där med uppsydda kläderna. Som jag berättade för dig igår så saknades ett knapphål i kjolen men jag tog på mig den iallafall så du får se mig i den. Jag lämnade tillbaka den idag och ska hämta den imorgon. Tänkte nämligen ha den till flygplatsen imorgon.
På bilden ser du även blusen jag lät sy upp. Och när jag ser bilderna inser jag att jag verkligen är oproportionelig med ett kort, nästan obefintligt liv. Min överkropp består av en, tro de eller ej, synlig midja, en decimeter liv och därefter ett par boobs som ofta kommer lite före mig själv i stl E85 - och jag ska inte ha saker nedstoppat i byxor/kjol! Jag får nog kolla efter modeller som passar mig och sedan låta sy upp något annat. Uniformer i all ära men alla är vi inte stöpta i samma form...

Eftersom kjolen inte gick att använda blev det ännu en dag i shorts. Men blusen fick stanna kvar på. Ville testa den i värmen.

.

På med ryggsäck och 30 minuters promenad till kontoret. När jag kom fram, tog av mig ryggsäcken (som är i något plast/syntetmaterial) var jag dyngsur på ryggen och där remmarna suttit - och det, kära du, syntes klart och tydligt! Fräscht, va?


MEN fördelen var att det torkade på fem minuter till skillnad från Tenniströjan som är blöt i över en timme. Så på något sätt blev det en positiv överraskning. Dessutom blev den inte fläckig av svetten, något jag ju varit lite rädd för. Att den sedan visade sig vara skrynkelfri är klart en bonus. Och materialet blev inte varmare än något annat jag har haft på mig. Så summa sumarum: Bra val av material, tveksamt om benvit var rätt färgval, även om det är "min" färg - kanske vitt skulle gjort att svetten syntes mindre?

På kontoret svarade jag på mail och utförde sedan ett par uppdrag - att kolla efter handikappanpassat hotell. Ett hittade jag - i Bo Phut. Ibis hotel!

Var hemma skapligt idag men tiden flyger iväg när man sitter vid datorn. Det är ljust i ena ögonblicket - i nästa är det kolsvart!



Antal steg: 6844


BOBBYS HJØRNE

Hundene kom som sædvanlig da jeg kom hjem.
De blev inde, mens jeg spiste, i håb om at nogle ris og kylling - og det fik de selvfølgelig!



Kommentarer
Postat av: Millan

Ibis hotell finns ju i sverige med :)

2011-04-30 @ 20:19:34
URL: http://mammami.se
Postat av: Maria Graube

Yepp det är en kedja som finns i hela världen.

2011-05-05 @ 01:29:13
URL: http://mariagraube.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0