26 apr - Koh Pangan

Utflykt nummer fyra i ordningen stod på schemat idag. Det låter kanske märkligt men jag är lite trött på att åka på utflykter så jag hade egentligen ingen lust att åka. Jag hinner inte ägna mig och gästerna som jag vill. Men det måste bli så den här veckan. Nästa vecka har jag mer tid att ha fokus på hotell och gästerna.

Idag skulle jag alltså ut med träbåten som är en stor segelbåt (med motor och det var den vi använde). Jättefin!




Det fanns sittplatser och liggplatser, bara att välja det som passade. Jag valde en liggplats.

Vi åkte runt ön Koh Pangan och det tog hela dagen inkluderat två stopp. Den här turen är fokus på avslappning och lite lyx. Det är supergod service med fem rätters lunch, mellanmål, fri dricka.


.

Vi stannade efter kanske en timme och då var det snorkling som gällde för de som ville.


Men jag fattar inte varför bildena blev så himla dåliga. Sikten var avsevärt mycket bättre än i Marinparken och variationen av fiskar var helt fantastisk. Så jag är oerhört besviken över att inte kunna presentera en enda vettig bild därifrån - och jag knäppte hela tiden! Men här kommer några jättesuddiga foton! (får nog investera i en vattentät kamera så småningom iallafall, känns det som...)

.
.
.

Efter snorklingen serverades lunchen och sedan åkte vi vidare till stopp nummer två. Där kunde man välja att stanna på båten och bada därifrån eller åka med den lilla motorbåten som vi hade på släp, in till stranden.


Jag var tillbaka vid kontoret vid halv sex-tiden. Det blev en lång dag. Men är man ute efter avslappning, sol och bad är den här utflykten perfekt!

Ringde ännu en dag efter Taxi-Sari och åkte hem, ganska trött. Lagade fläskkotlett och råstekt potatis och hade, som vanligt, två hundar som ville smaka och fick en smakbit när jag var klar...

Antal steg: Hade ingen räknare på mig idag men dryga 4000 till jobbet plus en timme snorklingblev det - med uppbränd rygg som resultat skall nämnas.


BOBBYS HJØRNE
Bobby og Nacho kom som sædvanlig og sagde goddag, men stoppet ikke - trodde jeg. Jeg gik i seng, men vågnede op ved elleve og gik på toilettet. jeg ser en hund uden for døren! Det var Nacho!
Jeg lod hende bli her men klocken ett hørte jeg skrabe døren, og var det lige ved at komme op og lod hende ud.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0