24 apr - Fridag med jobb

Jag vaknade första gången vid fem men valde att ligga kvar en timme extra. Gick upp, tog blodprov, käkade frulle och bloggade gårdagens blogg medan Nacho, som kommit in när jag gick upp, la sig och sov vid fönstret som vätter mot poolen. Kolla hennes liggstil med bakbenen.

.

Det är märkligt med mina fridagar. Jag har nästan alltid dåligt samvete för att jag har dem när jag jobbar själv på en destination. Mina tankar går till allt jag skulle kunna göra... Men idag bestämde jag mig för att inte göra något med jobbet - och gick så klart in på mailen (kan göra det hemifrån) och svarade på ett jag fått från huvudkontoret. Det är ju inte så klokt det där, att jobba på lediga dagar - men å andra sidan ger det mig ett visst mått av sinnesro, så varför inte?

Men sedan blev det ofrivilligt jobb iallafall per telefon. Gäster som bokade utflykt, en familje hade problem med påbörjad renovering på strandområdet så det blev ett par avbrott iallafall. Men det får jag försöka ta igen en annan dag.

Vad gjorde jag annars då? Solade en timme, klurade på om jag ska ha semester, kollade på filmen Apollo 13 på SyFY-kanalen (som annars bara sänder urtrista filmer och repris, på repris, på repris) och på Blue Bloods (lite småtrist serie men alltid något) samt lagade ganska trist och smaklös köttfärssås utan tomatpuré, bara ketchup. Man tager vad man haver.
Jag vräkte i tre klyftor vitlök och en halv chili men jag börjar tro att jag vant mig vid de starka kryddorna här att det inte räcker för jag tyckte inte det smakade någonting...

På kvällen kom en gigantisk mal med 10 centimeter mellan vingspetsarna och satte sig på fönsterrutan. Och det var väl för att få vara med på bild på bloggen, kan jag tro. Så här såg den ut. Gillar kroppen. Ser ut som en lite Alien.
Hm... det kanske ÄR en Alien ? Wö! Närkontakt!



Blodsocker: (idag var jag duktig med mätningen!)
Före frukost 9,3
Före lunch 8,1
Före middag 8,3
Inte helt bra. Önskemålet är att jag ska ligga mellan sex och åtta... Får se vad jag kan göra åt den saken. Kontroll den 24 maj nästa gång!


Antal steg: Ingen aning. Sprang bara omkring i lägenheten och mellan lägenheten och poolen... Max 2000 steg således!

BOBBYS HJJØRNE

Bobby løb frem og tilbage og nusade på kassen med DVD - Film. Men i dag glemte jeg at tage billeder. han var en smule hurtig - og jeg var lidt langsom...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0