24 sep - Pella, coacher och mamma

Innan jag åkte hemifrån idag packade jag in glasdörrarna som skulle till Pella idag. Sen blev det coachsamtal och slutrapporter på Manpower i Norrköping. Svängde förbi Pella med dörrarna och passade på att äta mig lilla lunchlåda där. Det blev ett hastigt besök. Det var nämligen Coach-möte på Manpower i Linköping så jag hade en tid att passa. Men jag hann lämna Pellas dörrar och hämta mina egna samt värma min mat i mikron för länge så den fyllde hela fatet innan vi sa Hej då!


Jag bestämde mig för att parkera i Drottninggatans P-hus eftersom jag hade tänkt gå in en sväng på Netto, som ligger i närheten. Och jag åkte... och åkte... och åkte...




 – tills jag upptäckte att jag befann mig på taket! Där fick jag en parkeringsplats. Det var fin utsikt därifrån, i alla fall!


De flesta coacherna var med på mötet idag och det var roligt att se dem. Vi möts mest i korridoren mellan samtalen och hinner aldrig prata ordenligt och det är synd.. Vi har mycket att lära av varann eftersom vi har olika bakgrund.


Efter mötet passerade jag Ingeborgs bageri (alltså jag gick IN på bageriet – inte åkte förbi) och köpte ostfrallor som jag tog med till mamma.Vi hade bestämt att vi skulle ses på en fika hos henne.

Och där blev jag kvar i flera timmar. Vi hade så himla mycket att prata om så jag höll på att aldrig ta mig därifrån. Vi sa hej då 3 gånger och då hade jag stått med ytterkläderna på i 20 minuter säkert. Ja, det är så det är. Helt normalt!

 
Men hem kom jag och där slängde jag mig i soffan, tog på mig de trådlösa hörlurarna och softade framför datorn och Playkanalerna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0