22 sep- Med virus, VC och en Toast på Café Berget

Igår började min dator krångla igen. Liksom gångerna tidigare stängde den av sig, startade om och en svart skärm visade sig. Bara att inse att det var dags att säkerhetskopiera. Det gick nämligen fortfarande att lura den att starta om med hjälp av Powerknappen. La över allt jag hade gjort sedan senaste formateringen i somras och somnade nöjd (om man kan göra det när man har en dator som krånglar så ofta).


Idag, när jag satte jag på datorn, ville den INTE samarbeta över huvudtaget. Det blev att ta fram Millas gamla tröga dator och jobba från den. Jag var tacksam för att jag hade det alternativet, dock. Millas dator kommer till pass både nu och då. Den här gången funderade jag på om jag skulle köpa en NY dator istället för att formatera Ace för fjärde gången...

På schemat denna onsdag hade jag först coachsamtal i Motala respektive Mjölby. På vägen hem hann jag in en sväng på CityGross och kom hem med en kasse mat. Det funkar allt bättre med de progressiva glasögonen. Det är inga problem med avståndsbedömningar och yrsel i butiker har börjat gå över.

.

Efter att ha mellanlandat i Rappet åkte jag in till Linköping och träffade Eva N som bjöd på toast på Café Berget. Jätteroligt att få sitta och prata med henne ordentligt. Det blir inte så ofta.

Efter fikat gick jag till Anette P, fotvårdsspecialist på Vårdcentralen, som inventerade hur jag sköter mina fötter och avslutade med lite fotvård. Härligt! Och vi bestämde att vi skulle ses om 10 år. Jag sköter mig alldeles för bra för att få komma dit. Nästan synd. Det är alltid skönt att bli lite ompysslad!

Innan jag lämnade stan hoppade jag in på Myrorna.Där hittade jag fällbara stolar, visserligen tänkt som utemöbel, men som passade mig perfekt i färgen till övriga inredningen för lägenheten jag inte har än!
Jag reserverade dem för att fundera över natten. Tror det kan bli perfekta att ha som kombinationsmöbel (köksstol - med en kudde så man kommer upp lite, runt soffbordet och som vägg"prydnad" när de inte används).

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0