5 sep - Tillbaka på svensk mark

Vi landade på Landvetter runt ett på natten. Armbandet som bevisade att man hade All inclusive hade åkt av. Jag tror inte den gills här hemma...



När jag väntade på bagaget hittade jag en automat där jag kunde betala för parkeringen och fick en biljett som skulle öppna bommen så jag kunde komma ur parkeringshuset.



Bilen stod kvar på samma plats och jag började köra hemåt.



Kaptenen på planet hade berättat att var åtta grader ute och det var verkligen kallt. Jag hade tänkt sova på en parkeringsplats på hemvägen om jag blev trött. Men det slog jag ur hågen efter att ha stannat i Brunn och försökt slumra en stund. Bilen var urkyld på tio minuter!!!
Jag satte mig, nästan ilsket, i förarstolen igen och körde hela vägen hem, med ett avbrott på en öppen Statoilmack i Jönköping.

Det var en fin månskära som jag försökte föreviga. Bilden här visar just detta försök, tagen vid ett möte med annan bil. Du ser månen i det kolsvarta...

Jag kom hem vid fem-tiden och återförenades där med mitt körkort!



Gick och la mig ett par timmar men sov inte särskilt bra. Dagen gick sedan till att packa upp och ladda tvättkorgen... och att svara på mail - det var några stycken som väntade svar.

Milla mezzade till Per och ville veckohandla. Men jag var lite sugen på att gå på Maxi så jag åkte in och hämtade henne och Elton för en tur till Tornby. Det blev dessutom invigning av Eltons nya bilstol. Den fick vara kvar i bilen. Den var lite krånglig att spänna fast och de ska ju ändå vara fodervärd till bilen om en månad.


Jag var ganska trött på eftermiddagen och hade tänkt att gå och lägga mig skapligt - vilket så klart inte inträffade. Jag började blogga och DET tog tid...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0