2 sep - Spa och besök på Apollo-kontoret

Jag hade haft problem med toaletten allt sedan jag kom. Men man är ju problemlösare så jag lyfte bort locket och såg till att behållaren fylldes med vatten som den skulle... och då var det ju inget problem längre!

Men idag kom jag ut i badrummet och det var blött på golvet. Jag noterade att det droppade från en skruv undertill. DET kunde jag inte fixa så idag fick jag allt gå ner till receptionern och säga till. Det skulle ordnas under dagen.



Jag lämnade hotellet och gick ner till stranden. Det var ganska lugnt idag så det gick lätt att komma i och ur för att bada.


Jag stannade där fram till lunch och tog sedan mula och vagn tillbaka. Träffade Marita och Kalle som istället var på väg ner till havet.

.


Käkade lunch och gick sedan upp till Pärmrummet för slänga ett öga i Apollopärmen och kolla avresetid för lördagen.



Det var visserligen LITE tidigt att kolla två dagar före men jag passade på att kika om det fanns någon pocket bok på skandinaviska. Det gjorde det inte... och det var ganska stökigt så jag passade på att organisera bordet lite.



När jag kom upp konstaterade jag att någon hade varit uppe och försökt fixa toaletten. Men det droppade fortfarande och man hade lagt under en handduk. Man hade också vänt på anordningen i behållaren som gjorde att man inte kunde trycka på knappen för att spola - så locket åkte av igen. Eftersom de hade lagt en handduk tänkte jag att de nog inte var klara så istället för att gå ner till receptionen och tjata så avvaktade.

Igår gick jag till Relaxcentret som låg till vänster när man kom ut på huvudvägen. Jag kunde inte bestämma mig så jag tog med en broschyr som jag "pluggade" och gick tillbaka senare på eftermiddagen och beställde hamam, peeling med grön tvål (fanns svart och vit också) och sedan 60 minuter återvitaliserande massage!



Kl 14 var det dags. Jag betalade 71 dinarer (ung 355 kronor) och följde med ner till ångbastun. Där fick jag sitta 15-20 minuter. Väldigt behagligt. De hade dessutom lite eukalyptus i ångan så det luktade gott. Jag blev hämtade och ledd till en avdelning med en bänk där jag fick lägga mig.
Där var det dags för scrubb med den gröna tvålen. Den behandlingen var som ett stort Jasså! Jag jämför med hamam i turkiet där det verkligen SKRUBBAR. Det här var en sämre behandling än den jag gör själv i duschen med duchsvantarna en gång i veckan. Behandlingen tog drygt fem minuter. Det var jag besviken på, helt klart.
Massagen var lugn och sansad, inte som svensk massage. Men den var helt okej.
In alles var allt värt pengarna iallafall.


Efteråt tog jag en promenad till Apollos kontor men ingen var där så jag skrev en lapp och lämnade innan jag vände tillbaka till hotellet.




Så tog dagen snart slut. Efter middagsbuffén gick jag upp på rummet och pluggade marockologi innan jag stängde bakongdörren i skydd på Animationteamets uppträdande.
Och den här natten sov jag inte särskilt bra, erkänner jag. Var väl pigg av massagen, kanske... och toaletten levde rövare så när klockan var halv fyra gick jag upp och stängde av vattnet! Att jag inte hade tänkt på det redan klockan ett, när jag vaknade *suck*

Kommentarer
Postat av: Agneta Brundin/Apollo kundservice

Hej Maria. Spännande att läsa dina bloggar om resor. Synd bara att toaletten på hotellet i Tunisien inte fungerade som den skulle. Hade gärna följt med dig till Spat trots att behandlingen inte var helt efter förväntan. Vi vill gärna få möjlighet att i efterhand försöka att få helheten av din resa som positiv. Du kan väl kontakta oss på kundservice via vår hemsida? Gå gärna med i vår facebooksida Apollo Sverige, där får du bland annat tips på nya resmål.



Vänligen

Agneta/Apollo kundservice

2010-09-13 @ 11:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0