15 sep - med jobb, skor, klippning och osthyveln

Det är riktigt segt att komma upp på morgnarna sedan det blev kolsvart kl 05.20. Nu kommer jag sällan upp förrän 05.45, d v s 25 minuter Over Sleep. Men det är ju så det är. Jag sover mer på vinterhalvåret hemma i Sverige så det är normalt, trots allt.

Idag hade jag mail att jag vunnit auktionen på Tradera. Det rörde Casios klocka (http://www.casio-europe.com/se/watch/collection/sgw-100-1vef/) med världstider, termomter och kompass som jag provat 4 gånger (!) när de hade den på rea på Ur&Penn för 795:- När jag kom tillbaka från Tunisien och fattat ett köpbeslut... ja då var den kampanjen slut! Då bled det en tur ut på Tradera och som tur var hittade jag en likadan och fick den för 640:- inklusive frakt! Ganska bra eller hur?

Innan jag åkte till Manpower för att göra klart med mina fakturor gick jag ut och tog några foton på min röda Trumpet som blommade första året.

.

Åkte till Manpower för att ordna med ett par fakturor och var på väg ner mot parkeringhuset Druvan. Då kom jag först på att jag nog ändå skulle kolla efter nya transferskor. Gick ner på Din sko och provade ett par. Men det är inte lätt att köpa pumpsliknande skor till mina fötter... Jag har ingen häl och inga skor sitter kvar bra - alla glappar. Jag måste ha ett spänne tvärs över eller runt vristen. Men så hittade jag ett par med spänne över vristen som faktiskt passade ganska bra. Dessa kom hem och sitter nu på mina fötter. Har fått lov att gå lite i dem och känna efter och jag verkligen vill ha dem... (och lämnade tillbaka dem ett par dagar senare när jag läst kontraktet att det inte får vara dekorationer på skon till uniformen... Aja. Det får bli de andra skorna som jag hade i Jordanien. Åkte till Skägget och lästade ut högerskon lite till så får jag hoppas att de ska funka en säsong till...)

Från skobutiken gick jag vidare till Trädgårdstorget. Då kom jag på att jag kunde gå in på Netto och se om de hade något till Äventyret Animal Farm Street på fredag. Och jag kom ut därifrån med kyckling, wokgrönsaker och matlagningsgrädde. Perfekt!
Så skulle jag då gå vidare... tänkte jag. Men utanför blev jag stoppade av en kvinna som representerade Kommunal och ville ge mig en röd osthyvel i plast som symbol på att det är sluthyvlat på välfärden (typ). Och jag som hade tänkt köpa med mig en osthyvel som inte vägde något. Den kom som en skänk från ovan, skulle man kunna säga. Tack för den!

Nu försökte jag gå vidare och var NÄSTAN ända framme vid parkeringshuset när jag kom ihåg att jag länge hade behövt toppa håret. Slog en lov in på The Look och såg att de hade förmiddagspriser! I Like! Så jag gick in och fick en tid 20 minuter senare. Under väntetiden gick jag ner till bilen och lämnade mina grejer och tog bara med mig plånboken.
Det kapades 3 cm och ansades till lite grann för 260 kr! En bra affär, tyckte jag. Även om ingen märkt att jag faktikt HAR klippt mig! Men har man långt hår och toppar bara så lär det aldrig märkas att man faktiskt har varit hos frisören... Ser ni skillnad?



Efter Manpower tog jag en sväng till Rusta och leta efter korgar eller något annat som matchar min björkhylla. Det hittade jag inga. Däremot hittade jag PRECIS det jag behöver ha i min framtida etta. På en hylla hittade jag en kombiugn för placering på bänk, som kan laga mat OCH mikra + att den hade två kokplattor för bara 995 SPÄNN. Jag var nära att köpa den där och då!



Svepte in även på Nordik eller Chilli för att kolla korg/lådförvaring till bokhyllan - men näe - inget där heller. Jag åkte istället till Jula... där jag heller inte hittade något som jag behövde/ville ha. Det blev ett Minimål på Max istället innan jag åkte hem till Rappet.

På eftermiddagen tog jag en liten tupplur och marinerade lövbiff som stektes senare på kvällen. Besvarade mail så klart och fortsatte flytta om i bokhyllorna och kastade lite kartonger jag hade haft som förvaring tidigare.
Det kommer nog bli bra när det är klart!


Kommentarer
Postat av: Millan - Mamma till underbara Elton

Jättefin blomma ju!

Kul, detdär med osthyveln. :P Tyckte Jens också

2010-09-18 @ 09:32:23
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0