5 okt - Hos Milla

Jag lämnade ett par klappstolar till den lilla familjen efter att jag varit på VC och kollat blodtrycket som låg oförändrat. Milla höll på att rengöra akvariet och hittade en lite bäbisfirre! Då blev det febril aktivitiet. Fram med yngeakvariet, i med stenar och en växt.

Och här är kortet från detta besök

.

Efter snabbvisiten åkte jag till Bilbyter och lämnade bilen. Det visade sig att det inte skulle ha tid att ta hand om den med en gång. Jag passade på att ta en långsam sväng på Ikano. På väg dit ringde mamma och vi bestämde dag för lunch (fredag). Hon och Björn skulle också till Ikea och vi sa lite löst att vi kanske skulle ses där.

När jag passerade McDonalds fann jag att man kan ladda Elbilar på McDonalds nu mera. Det var ju smidigt!



Jag började sedan på nedre plan på Ikano ( Där köpte jag en ögonmake-up-primer På Kicks) för att sedan arbeta mig upp till övre plan (där jag köpte en hårklämma på Glitter). Jag passade på att kolla på lite kläder som jag inte ville ha. Hösten/vinterns mode är jättemärklig, tycker jag. Hittade faktiskt inget som föll mig på läppen! Topparna är stora, rynkade och brallorna har stuprör.

Sedan gick jag in till Ikea och började på övre plan och stötte faktiskt på Mamma och Björn utanför restaurangen. Vi pratade en stund och de visade vad de köpte och därefter skiljdes vi åt och jag köpte det jag hade gått in för - en konservöppnare och diskborste som inte vägde "nå't) och som jag sedan jag köade i 20 minuter för att få. Men det gjorde ju inget. Tid hade jag gott om!

Jag lyckades fördriva fyra timmar (!) tills telefonen ringde och Lasse meddelade att min bil var klar. Då satt jag på Max och läste Corren. Släntrade så bort och betalade 1631:-, åkte och tankade och sen hem till Rappet för att göra matsäcken till onsdagens utflykt till Ullared med Martina och Milla!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0