19 okt - Hotell. Check!

Idag stod hotellbesök på schemat. 11 stycken närmare bestämt och dessa samlade ihop 21 655 steg var till Therese och mig - på bekostnad av förnyade blåsor under fötterna på oss båda. Vi kompletterar varandras fotbekymmer. Hon har blåsor under hälarna, jag har blåsor under trampdynorna fram. Så det kan bli!

Men det var roligt att gå runt för vi har så himla mysiga hotell. Vart och ett är personligt på sitt sätt och jag kan tänka mig att bo på vilket som helst när som helst. Hm, utom kanske de mer flashiga. Är lite tveksam till att jag skulle trivas att bo på ett femstjärnigt i sex månader Jag behöver själ och det saknar de - även om det så klart är superfina! Men det är, för mig, två olika saker.

Det regnade ett par timmar men eftersom det inte är så kallt gjorde inte så mycket. Förutom att man blev blöt om fötterna och kunde vrida vatten ur strumporna då...


Lunchpaus tog vi på Scampi och en fika, dvs en nous-nous (hälften arabiskt kaffe, hälften varm mjölk), på Golden Gate.



Imorgon hade vi planer på att vara på kontoret hela dagen. Men se det gick icke. Agenten hade planerat att vi skulle åka till en ranch lite utanför Agadir och sen till Medinan så vi "förlorar" ett par timmar och åsamkar fötterna mer sveda. Men det är klart - vi får ju se ranchen som ligger jättefint på landsbygden och Medinan som är ganska ny.

Aftonen tillbringade som så att jag värmde en matlåda, tog en tomat och gigantisk avokado och käkade i dubbelsängen framför filmen "Wild, wild, west" på Action-kanalen och pratade med barnen på FB. I slutet av kvällen kom jag på en liten trevlig limrick. Vad sägs om...
En guide som bodde i Agadir,
var något av en fanatisk fakir.
Hon fick blåsor så runda,
att hon börja' begrunda
"Jag kanske ska sälja dem som souvenir?"


Klurade lite vidare på saker att göra i Marocko, skrev en inköpslista inför morgondagens planerade inköpstur på Marjane och satt en stund på balkongen och lyssnade på porlandet från poolområdet till sången av några cikador före jag kröp ner i sängen. Imorgon är en annan dag! Mer spännande upplevelser väntar, skulle jag tro!

Carpe Diem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0