5 okt

Först vill jag tacka Anne Haglund för kommentaren till mitt Extra inlägg. Tack för att du finns som vän på FB!

Sen ska jag väl beta av dagens eskapader lite snabbt. Förmiddagen startade med hämtning på hotell för att åka till flygplatsen. Även denna vecka blev det många kramar och avvinkningar vilket så klart glädjer med oerhört. I det här jobbet blir man lite som en familj ibland.

Jag lämnade gästerna och gick till Arrivalhallen där det blev dags att ta emot nya förväntansfulla gäster. Och insåg under dagen att jag måste nog göra ett tillägg på mitt Extra tillägg om Ospec.
Det är nämligen ganska spännande att de med flest krav reser ospec. Det kan jag inte alls förstå. Det står i villkoren uttryckligen vad som gäller men det verkar som bortblåst när det kommer på plats?! Så snälla... boka inte ospec om du har krav, om det så bara är ett. Välj en specad resa där du faktiskt vet var du får. Och åk inte med barn så. Du vet aldrig vart du kommer, hur hotellet ser ut eller om det ligger en mil utanför stan. Det är, som sagt ospec...
Att-resa-med-ospecificerad-inkvatering.aspx

Hade ett par telefonsamtal på eftermiddagen före det var dags att åka till Inspirationsmötet. Idag följde 33 personer med mig i bussen. Jätteroligt! Och det blev ett intressant möte. Jag fick en del frågor i slutet som jag besvarade men så ville en veta hur det kom sig att jag pratade så väl om Marocko och valde att bo här. Sverige var ju också bra...
"Fast... nu bor jag och jobbar i Marocko och ni är hos mig, i min hemstad, Agadir på semester - varför skulle jag berätta om Sverige?" frågade jag. Jag förklarade att vi kunde gärna diskutera mina livsval fast vid annat tillfälle - och fortsatte sedan att berätta om Agadir. Roligt att folk är intresserade av mitt liv - fast ibland kanske tidpunkten inte alltid är den rätta, känner jag.

Efter träffen gick jag till kontoret och skrev utflyktslistor och konstaterade att jag nog skulle ha många som följer med mig på mina utflykter även denna vecka. Förra veckan stannade vi på drygt 70% av gästerna och vi kommer nog ligga där runt nu också. Känns superkul!

Halv tio hade jag jobbat klart för dagen och tog en taxi hemåt. Där bloggade jag, åt en matlåda och förberedde mig för stadsrundturen.

Och under kvällen blev det officiellt att jag ska bli mormor igen. Det är Martina som går omkring och lägger på sig lite extra vikt för ett nytt litet liv. Mormor två gånger innan femtioårsdagen känns jätteroligt - även om jag inte befinner mig på samma breddgrader!

Antal steg tagna vet jag inte säkert. Men när jag kom från flygplatsen hade jag spatserat straxt under 4000. Sen bytte jag om till Djellaba och kunde inte ha stegräknaren på mig... men känner mig nöjd iallafall. Dagen blev mycket underhållande!








Kommentarer
Postat av: Martina

bebis :) <3

2010-11-06 @ 09:58:29
URL: http://tiinizzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0