4 okt - Pool och projekt!

Mitt armbandsur pep klockan fem och det var väl kanske inte meningen. Å andra sidan var jag redan vaken... men idag hade jag ledig dag och jag testade att ligga kvar och dra mig. Det fungerade i tio minuter sen blev jag hungrig och gick upp och fixade frulle som inmundigades på balkongen. Startade som vanligt i mörker men klockan sju gick solen upp. Där satt jag kvar till straxt före nio.

När jag såg solen nå solstolen jag sett ut dagarna före tog jag på mig bikinin och gick ner och la mig. Med en paus för matlåda vid elva, låg jag kvar till kvart över två. Då bestämde jag mig för att det fick vara nog. Jag hade en broms snurrande på mig och när jag högt sa ifrån var jag riktigt trött på den. Istället blev det en tupplur uppe i lägenheten.

Väcktes av Therese som var lite pratsugen och ville berätta att vi två ska ingå i ett projekt. Det går ut på att vi båda två ska ha TVÅ LEDIGA DAGAR I VECKAN! Fattar ni lyxen??? Kommer ihåg i Egypten, att man fick två dagar veckan efter en rundresa och det var jätteskönt eftersom man hann vila ordentligt. Fast är det klart då var man inte ledig på 8 dagar innan det, då.
Hon berättade också att vi fått erbjudande till vänner och bekanta från Apollo och det la jag ut på Facebook. Enkelt och snabbt sätt att nå ut till folk och eftersom jag bara har vänner och bekanta på Facebook kändes det som ett smart drag! Får se om någon nappar!

Jag blev så entusiastisk efter samtalet att jag nästan hoppade upp och lagade chiliräkor med nudlar med färsk avocado som pricken över i:t.

Gick sen in på FB och klickade på spåkulan och fick "Var inte rädd för åskan! Dra undan gardinerna från fönstret. Sätt dig bekvämt med släckta lampor och njut av skådespelet. Du är trygg!" Ja, ja. Den funkar inte helt ha ha Någon åska känner jag inte till i Marocko men man kan ju bli överraskad!

Tog tag i disken som fått vara hela dagen i diskhon. Jag hade ingen lust att diska tidigare och jag struntade i det för att jag kunde! Men nu såg det lite trist ut och var ganska överfullt så...

Vid nio gick jag och la mig. Kollade på en film på 4:an som jag somnade ifrån slutet på. Men slutet var uppebart. De fick säkert varann i slutet ;)

Antal steg blev säkert under 1000. Jag gick ju bara upp och ner till poolen ett par gånger...



Kommentarer
Postat av: Millan

Tur att du skrev här om att du skrivet erbjudanden på facebook, annars hade jag missat :p

2010-11-05 @ 18:35:27
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0