4 maj - Svar på mail, Åtvidabergsbesök och investeringar

Yo! Idag började dagen kl 3. Då vaknade jag, åt frulle och sökte information om EU-bidrag som jag kom på att det vore dumt att inte söka med alla de idéer som far omkring i huvudet. (Har jag berättat att mina utrensningssymptom av Kangevatten pH 9,5 är finnar i huvudet. Jag påstår att det beror på att jag tänker mycket och det är den delen jag, för närvarande, använder mest!)

Efter att ha bokmärkt några bra sidor på internet gick jag och la mig och fortsatte lugnt somna om till straxt efter sex.

På förmiddagen kom svärfar Lennart en sväng och sedan åkte jag till stan för att besöka Ulla Sjukgymnast som gav mig några nya utmaningar (stå på ett ben och blunda eller stå på ett ben på balansbrädan!).

Gick bort till Länsförsäkringar och ordnade med min Företagsförsäkring för lokal och verksamhet så nu är det klart!

Efter detta tankade jag och åkte mot Åtvid där det var uppstartsmöte med ny Coaching grupp. Korten från denna resa blev dessa... Jättekul, eller hur?

..

Och som vanligt kändes det roligt med en ny grupp. Nina och jag tog en fika på Sandelius innan vi skiljdes åt.

Chansade och tog svängen förbi Kontorstjänst för att lämna mina kvitton men ingen var där så jag åkte istället och köpte 4 pannåer, lika stora som de jag redan hade. Så nu har jag 7 st 20x20cm som ska få en färg som bas var. Det kommer göra sig bra på min list (utgår jag ifrån... Fast det är klart. Nu är det ju JAG som ska måla...)

Maria på Lokaldelen ringde och vi gjorde affärer med ett års annonsering med framsidesannons på Lokaldelen, mindre text inuti, att antal Google Ads-klicks och reklam på lokaldelen.se

Nu när jag hade spenderbyxorna på passade jag på att ge bifall på monter på Företagsmässan och fattade beslut att vidareutbilda mig inom coaching med inriktning på Neuro Lingvistisk programmering (NLP)

Allt som allt har jag investerat 32000 idag, kan man säga! Spännande! Men vaddå? Kan det gå annat än bra??? Noop! Ni vet hur det är - SJÄLVUPPFYLLANDE PROFETIA. Det blir som du tänker.
Som jag sai gruppen idag... Det MINSTA tvivel på vägen är det bara att börja om att tänka UTAN tvivel! Och jag tvivlar INTE!

Innan jag avslutar detta inlägg denna tisdag kommer här något TÄNKVÄRT på tal om att bli gammal...
Per berättade om en äldre herre som häromdagen hade sagt att han egentligen borde begå ett brott och hamna på kåken. Han får eget rum, bra mat och motion dagligen.
Att jämföra med att hamna på hemmet, tyckte han. Och jag gillar tänket på ett sätt! Inte för att jag anser att man ska bli kriminell men viss är det för jäkligt att man som brottsling har det så mycket bättre än en rättskaffens pensionär. VILKA i hela friden ansvarar för att det är okej att det är så? Och om man INTE tycker det är okej - VILKA ansvarar  för systemet inte ändras???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0