30 april - Aha, är det valborg?

Jag firar ju varje dag så att fira Valborg är inget speciellt. Det blev en helt vanlig dag.

Morgonen började med att jag sprutade Rosenvatten i öget, vilket inte var helt lyckat.  Det missade jag som sagt idag och fick se ledsen ut på ett öga hela dagen.



Jag brukar använda Kangens Beautywater annars och då kan man öppna ögonen även fast det kanske hamnar någon droppe i ögat.


Jag fylla på 14 dunkar med 5 liter vatten. Det tog sin lilla tid. Jag slutförde Powerpoint-presentationen och kl 08.20 satt jag i bilen och åkte till jobbet.

Det var avslutning idag. Som det ser ut i nuläget har tre, om det fungerar, jobb efter praktiken, en kollar upp egen möjligheten, tre testar ny arbetsplats och två har fått andra uppdrag. Alla har nu fått i uppdrag att skriva sin handlingsplan för närmaste 8 veckorna - oavsett sysselsättning. Vi ses ju en gång i veckan och kan titta på hur de har tänkt. Det ska bli spännande!

Efteråt var det vatten utlämning i Skäggetorp och därefter hämtade jag motionscykeln hos Annette. Fick med mig lite vatten från hennes kran och mätte upp att det låg mellan 7,5 och 8.




Milla var ensam med Elton så jag åkte hem med den och lämnar imorgon istället, när Jens är hemma.

La mig tidigt denna afton och har, liksom igår, inte så mycket att berätta.
Det var ju en hel dag sedan, ju!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0