3 maj - Hantverkshuset, Alice & Håkan och mail

Hum hum hum hum hum... Vad gjorde jag denna måndag då?

Idag var det arbetsplatsbesök på Hantverkshuset. Vilken kreativ arbetsplats! En av de "mina" ska praktisera där. Ser fram emot mot att hälsa på där. Funderade på om jag skulle ta med mig mina pannåer och måla mina tavlor i deras ateljen. Tror att om det ska blir gjort så måste jag nog åka hemifrån. Hemma väljer jag annat att göra istället - som att sitta vid datorn till exempel?! Men först behöver jag 4 till- ska ha 7 på en tavel-list i lokalen hade jag tänkt. Ni vet, jag tenderar att vilja ha ombyte i livet och det borde ju gälla även det estetiska så varför slå in tavelkrokar och göra det rörigt? Jungru, som jag är, så vill jag ha symetri och det blir det ju om de står på samma nivå!

Efter detta spännande besök levererade jag vatten till Alice Brallis och Håkan Bråkan och satt och tjatade lite med dem medan jag åt min medhavda mat från 43:an...



Vi bokade in datum för första Vattenklassen i Linköping som blir 26 maj! Lokal är ännu ej bestämd... Sen har vi en föreläsning i Trollhättan i 11 juni som vi jobbar på.

Jag slängde iväg ett mail till Hans på ÖstgötaForum (företagsmässan på Cloetta Center 29-30 september) för att höra om han hade någon plats för mig fortfarande.

Och så mailade jag till arrangör för vidareutbildning i Coaching.

Avslutade med att maila till Länsförsäkringar och få en uppdaterade offert på Företagsförsäkringen så jag kan ansluta mig till FriskvårdsCheckarna.

Tjaaa, det var la ungefär vad den dagen gick till, ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0