25 mars- UFO synlig på H&M. Missar busshållplats, får inbjudan till coaching på Linköpings flygplats...

Det blev en omvälvande dag. Inte för att den startade kl 10.50 när jag stod vid busshållplatsen för att åka till pendeln i Vikingstad och sedan komma in till stan. Men jag startar där iallafall.



Jag kom in till Linköping utan att ana vad som snart skulle hända. Jag gick bort till buss 1 med ambition att åka upp till Trädgårdstorget och gå och handla på Netto innan jag skulle möta min vördade moder framför SEB. Plötsligt ringer det i min telefon - och det var ju inte så märkvärdigt. Det märkliga var innehållet i det samtal som kom in kl 11:11. Det berättar jag om på måndagens blogg när jag vet lite mer.

Iallafall så blev jag så chockad att jag knappt visste vad jag handlade på Netto och glömde en del... och så gick jag till H&M istället för till Helles där jag skulle hämta min kostym. Som tur var så träffade jag två bekanta där så jag kunde landa lite.

Nej nu måste vi gå vidare i livet. Vi skulle ju till SEB idag, mamma och jag. Vi skulle ta ett lån så jag kan komma igång med företaget någon gång. Och det var ju lite fiffigt att gå IN på banken och söka lån för det blev klart medan vi satt och väntade. Så nu har jag snart pengar på banken - som inte är mina, men iallafall. Nu så, nu är det dags att sätta planer i verket, ni. Detta firades med en Whopper Jr!


Tog en sväng in på Myrorna och provade lite kläder och hade privilegiet att hitta en linnekostym från Mac Scott, visserligen med något defekt dragkedja men till priset 84:- kände jag att den var värd att ta med hem. Slängde den senare i maskinen för att kunna ta med den till Helles imorgon. Det blir ännu en kostym för henne att korta. Det kostar att vara liten och knubbig...

Jag hade fortfarande inte hämtat mig från samtalet på förmiddagen och satt och funderade så pass att jag glömde gå av på min busshållplats varvid jag istället fick gå en bit. *suckar* Fast det var ju bra träning, så klart!


När jag kom hem fann jag att snöhögen i landet vid verandan nu var helt borta och gladdes över detta. Jonzon och jag hämtade posten och där låg en inbjudan til Frukostmöte med Skyline på Linköpings Flygplats den 15 april. Så nu är det igång igen. Det är Stefan Fölster från Svenskt Näringslivs som kommer ner då. Det ser jag fram emot!



Kvällen blev konstigt. Jag satt med tre formulär på Skatteverket som jag försökte begripa mig på. Fyllde i dem på datorn och de gick inte att spara ifyllda så jag fick stänga ner datorn med dem öppna och hoppas på att de skulle finnas kvar imorgon. Måste titta på dem en gång till så jag vet säkert att de är så korrekta det går. Det är ju inte HELT lätt att uppskatta sin omsättning när saker hela tiden förändras.

Jag funderade mycket över samtalet tidigar epå dagen varpå jag fick högt blödtryck och hade jättesvårt att koppla av - men somnade de gjorde jag som vanligt fem minuter efter att ha lagt huvudet på kudden kl 21.... Tur man kan konsten att slappna av, säger jag bara!

Men det skedde först efter att ha bäddat iordning efter Jonzons bäddning. Vi har inte riktigt samma åsikt med hur en bäddad sängplats ska se ut...







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0