23 mars- Besök på Stor- och Platensgatan

Ännu en spännande dag väntade idag så klart. Runt lunchtid skjutsade Per mig till tåget (han kom hem tidigt idag). Först i Tidboken stod att jag skulle kolla en behandlingslokal på Storgatan. Men jag var ju inne tidigt så jag tog en sväng i Gyllenhuset i butiken med allt möjligt och som jag inte vet namnet på upptäcker jag nu. De har iallafall en rulltrappa och sist jag var där kunde jag inte ta den utan tog hissen en trappa upp. Men idag, mina vänner, blev det rulltrappa! Vilken triumf!


Lokalen var supertrevligt. Jag trivdes direkt när jag kom in. Det var tänkt att jag skulle hyra en en gång i veckan där. Vi bestämde att vi skulle höras av i början av april då jag utgår ifrån att jag vet hur mitt liv kommer se ut med ny anställning och anpassning efter arbetstider.

Idag var jag ju på intervju för ett spännande jobb på zentuvo så där fick jag lite att fundera över. Det skulle innebära att jag jobbar 5 dagar i veckan 75%. Jobbinnehållet kändes väldigt intressant och de som arbetade med samma sak trivdes och sånt är ju oerhört viktigt och arbetstiderna ger mig tid för resten av mitt liv. Ni kanske minns att jag skrev om Down Shifting i en annan blogg, då man värderar tid högre än pengar.

Det var lite intressant för jag fick frågan om min drivkraft var pengar och bonusar... Där fick jag tänka till lite grann och kom fram till att jag aldrig har jobbat för pengar. Min drivkraft har nog alltid varit att göra bra jobb på företag som har en bra affärsidé. Ens namn är ju också ett varumärke och det ska man hålla högt! (Och behovet av pengar beror på vilken livsstil du väljer att ha. Det har jag också skrivit om.) Precis som i lokalfrågan bestämde vi att höras av i början av april.

Jag har ju (minst!) ett jobb till som jag vill kolla på och det är ju inte förrän den 30e mars. Det vore ju korkat att inte åka upp till Stockholm och lyssna iallafall. Man vet ju inte vad de vill förrän de har fått berätta!

Oavsett vad som händer är en sak säker - Det blir som det ska!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0