19 mars - Sakletare tränar och köper Triss

Morgonen startade sent. Klockan hann bli 06.20 innan jag gick upp. Upplever att jag har varit väldigt trött hela den här veckan, faktiskt. Måste meditera lite över det....
Men upp kom jag, fixade frukost och satte mig med datorn och besvarade några mail. Hoppade in på Tradera en sväng och kollade om det kommit upp några fler behandlingsbänkar- och det hade det. Och 5 minuter senare var jag ägare till en.
Kommer vara perfekt till mina framtida behandlingar. Ihopfällbar, 71 cm bred, fällbart fot/ryggstöd, vikt 15 kilo. Så nu har jag en bänk jag BÅDE kan ta med överallt och ha en lokal. Här är den (bilden kommer från auktionen!)


Nu är det ju inte så att jag bara fick för mig att köpa en... har varit på väg i tre veckor men inte bestämt mig. Just den här modellen har jag tittat på tidigare men då var jag så inne på att köpa en svart. Och idag - och DET kom plötsligt - var det en VIT jag skulle ha och nu har jag en. Bara att hänga med sina magkänslor (intuition). Brukar bli bäst så!

Senare på dagen åkte jag in till stan för att träna med Annette S. på Nautilus. Hade bestämt mig för att testa vilken hastighet jag kan gå i nu. När jag kom till busshållplatsen fann jag ett gult plektrum. Det tog jag som en indikation på att 1. Idag var en SAKLETAR DAG! 2. Köp TRISS! (En annan människa kanske hade tagit fyndet som en uppmaning att köpa en gitarr, vad vet jag)



Iallafall, jag hittade ju inga pengar igår så då får man hitta på något annat. Kanske man kunde hitta något annat värdefull. Dagen hade ju startat med ett gult nylonplektrum till ett värde utav 5 kronor, d vs 1/2 liter mjölk (se nordicstrings.com)

På tågstationen var det fullt med grejer på marken  - gamla fimpar och begade snusar. Förstår inte hur så många kan missa de stora papperskorgarna. Ni skulle se stationen på stan!!!

.

Gick från stationen upp till stan och Nautilus och blev en svart snodd rikare (värde ca 2:-). Passerade 60 öre. Hade ju ingen påse idag heller och den var ju så smustig...



Steg in genom entrén till Nautilus och vad fick jag väl se där???


Wöö! Nu kunde jag lämna ett litet ekonomiskt bidrag till hemmet. Tog den i handen och gick ner till gymet där jag tog en påse hehe. Nu så! Vilket KAP!

Annette och jag gick bara på gåbandet idag. Jag tävlade med mig själv och gick i 30 minuter drygt. I majoritet i 3 km i timmen och det var jag supernöjd med. Ökade farten ett par minuter roch lyckades komma upp till 5km i timme i kanske 4-5 minuter!!! Faaantaaastiskt! Ska upp till gångfart straxt mellan 6,5 och 7,2. Då är jag tillbaka till gamla takter.

.

Som belöning för att ha tränat blev de sedvanligt Solarium. Och efter att ha sett bilden inser jag varför jag får vita ränder på halsen och bröstet haha. Är det inte fantastiskt att se att man åldras? Man brukar ju säga att en rynka= en erfarenhet och det börjar ju bli en del nu. UNDERBART!



Från Nautilus gick jag till Af och fick godkänd resa till anställningsintervju i Stockholm.
Ringde Milla och sa att vi fick ses en annan dag. Tiden hade gått så fort att plötsligt var det snart dags att gå till tåget.
Från Af gick jag till Helles på Krinolin som fick min nya (svarta) kostym för att fålla upp byxben och kavajärm.
Hade lite tid över innan tåget skulle gå, så jag gick in en sväng på Myrorna utan att handla något. På väg till stationen passerade jag 2 tomburkar enbart av den anledningen att de låg för långt in i snön. Oerhört smärtsamt! Men det var 1:- åt någon annan med friska fötter och ben. Kändes ju ändå rätt bra!

.

När jag kom hem fick jag Kebabpizza som Per hade haft med sig och till detta två Panodil och Kangenvatten. Även att jag får ont när jag tränat så känns det ändå värt det. Testar man inte gränserna lite mer varje gång så händer ju heller inget! Utmaningar i livet ÄR livet för mig! Får jag inga så hittar jag på egna.



Som vanligt med mina Triss skrapade jag enbart EN ruta... Den visade på 25:-... och så länge inte hela lotten är skrapat är jag potentiell miljonär! Och nästa söndag VET jag!

.

Men hallå Sak-letandet då? Ja det var ingen större lycka det heller ju.
Ett plektrum
En svart hårsnodd
1 tomburk

Men roligt hade jag!


Kommentarer
Postat av: Millan

haha jag brukar med skrapa en ruta i taget när jag är på jobbet, för att få tiden att gå lite...

2010-03-21 @ 15:17:28
URL: http://millaj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0