16 mars - Snyggdag med yoga och en massa annat

Morgonen började jag med frukost och sedan började min Snygg-dag! Ser ni skillnaden mellan Ful-dag och Snygg dag möjligtvis???

.

Efter frukost och lite vila blev det Yoga. Satte gränsen på 4 solhälsningar och jag var trött efter tre så det var kanske tur. Risken är att man startar med för mycket och tröttnar redan efter första gången. Och hur det gickdå ? haha ja Musklerna undrar jag vart de har tagit vägen... Det var darrigt sista omgången, kan jag berätta. Det kostar att bära upp en kropp på 74,7 kilo!


..

Bild nummer tre visar tydligt att jag tacklat av. Fick ha lätt böjda ben och händerna ligger inte RIKTIGT ända ner mot mattan...

.
Inte världens snyggast hundposition...

.
Att hovra en decimeter ovanför mattan var KÄMPIGT idag!

.
Haha, kolla kobran... mer en gam.
Och Barnpositionen var en välbehövlig paus mitt i solhälsningen

Men å andra sidan kommer de tillbaka snabbt om jag kan hålla träningen och jag tänkte de skulle komma med "räser"fart för jag ska eventuellt gå tillbaka till mitt instruktörsjobb på Sporthallen... Tänkte nämligen inte låta foten bestämma vad jag ska göra. Det är jag väldigt trött på, faktiskt!

Handläggaren på Swedbank ringde på eftermiddagen och sa att de inte ville låna ut pengar till mig. De tyckte det var för riskabelt då mitt koncept är unikt och speciellt. De rekommenderade istället att jag skulle kontakta ALMI som tar lite mer risker.
Haha intressant med en bank som inte lånar ut pengar TROTS att man meddelat att man har ändrat lite på affärsidén, reviderat lånebilden från 300.000 till 103.000 (!), ska jobba som anställd bredvid och har en som borgar för att lånet betalas!!! haha
Aja. Det finns ALLTID alternativ och egentligen var jag inte så förtjust i att tvingas ta deras personförsäkringar eftersom jag har Länsförsäkringar i allt annat och att flytta över lönekontot från ICA som har ränta från första kronan och sedan vara tvungen att betala för företagkontot!

Denna spännande måndag fick jag kontakt med ett nytt hälsocenter som ska öppna. Väldigt intressant! Ska bestämma mig om jag ska välja en lokal där för en del av min verksamhet. Det är inte öppet en så det blir lite längre fram i år. Fick ritningen och hittade en perfekt liten lokal som jag kan mäkta med hyra även på ett halvtidsjobb utan inkomst från företaget. Är det bra eller är det bra?!

Vann en auktion på Tradera med ett USB med 128GB minne för 326 spänn. Det ser jag fram emot att få. Den ska bli en företagsUSB. Behöver ha saker enkelt tillgängligt när jag är på resande fot...

Sen blev det att göra en plus- och minuslista. Har blivit erbjuden ett annorlunda jobb och gjorde en lista på fördelar och nackdelar mot ett annat jobb. För det är ju så att när du väljer något väljer du samtidigt BORT något. Det gäller att veta vad man gör... Mitt största problem är att jag tycker de mestai livet är spännande och roligt. Önskar ibland att jag var lite mer direkt i mina prefenser. Det gör det lättare att välja...








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0