1 mars - En dag med stomp, ortoped, sänka och akutröntgen

Ja nu hände ju inte bara det förstås. Men det upptog hela min eftermiddag så nog måste det berättas om det lite grann.

Min förmiddag ägnade jag emellertid åt ännu en dans. Denna gång en tung "HipHopare". Asbra låt med massor av gung i. Den provdansas av Monica just nu. Vi som gillar den stilen kanske inte är i majoritet direkt hehe. Skulle behöva ha ett par till som provdansar innan den publiceras.

Så kom då eftermiddagen. Det var -2 grader och kramsnö när vi åkte in. Det blåste och vägarna var hala. Men värre skulle det bli!

Det blev undersökning på ortopeden, 6 veckors ytterligare sjukskrivning med ny kallelse runt 20 april, provtagning av sänka så jag inte hade någon kvarvarande infektion i kroppen och ivägskickade till akutröntgen för att kolla att inget annat var galet. Får vänta lite på provsvaren men jag känner inte att något ska var galet men de vill vara säkra.
Vad det gäller min balans så var dansen en bra och naturlig träning - om jag kunde ta det lite lugnt. Och balansbrädat fick komma in i mitt liv nu. Har påpekat sedan olyckan att min tå inte fungerar men ingen har brytt sig. Nu konstaterades att det blivit bortglömd och jag fick några träningstips till The Big Toe!

Per var supersnäll och hämtade mig trots svår halka. Nu hade det frusit på. Gatorna var ohyvlade/oskrapade och det som ett par timmar tidigare varit kramsnö, var fruset. Det var långa köer och man åkte i 20-30 km i timmen inne i stan. Det gick inte att bromsa för du åkte bara rakt fram.
På vägen mellan Linköping och  Vikingstad var maxhastigheten 50-60 km i timmen, ingen vågade åka snabbare.
Man kan inte låta bli att fascineras av Linköpings kommuns brist på planering. De borde gå en kurs på Apollo och lära sig att göra en handlingsplan (katastrofplan) i händelse av kris så de har vett att lägga upp jobbet på fem röda!

Fick bekräftelse på att min bokning av enkelrum till Scandinavian Dance Masters första helgen i juni. Det får bli första och kanske sista större eventet i dansens värld som jag besöker, tänkte jag.För plötsligt upptäckte jag att jag anmält mig för tävling i dans Intermediate Silver 45? och i koreografi. Men hur gick DET till nu då? Jag blir så trött på mig själv att jag dragits med ner i tävlingsträsket.
Ja, ja. Det är bara att göra det bästa utav det nu då! Jag har ju alltid sagt att jag ska vara med i EN tävling och aja, då får det la bli den här nu då. Får se om jag kan motivera några att dansa mina koreografier inför publicum Gabi, Mia och EwaMargreth vet jag ska dit också men jag tror nog att jag kommer känna fler som åker som jag kan terra lite hehe.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0