29 juni med Milla och Elton

.

Den 29e juni var nog iallafall sista besöket på Ortopeden. Den som opererade mig konstaterade efter att ha studerat mina röntgenbilder och min fot att jag har normalt ont och ska lyssna på när foten vill ta det lite lugnt. Och så får det la bli, då!

Hämtade Milla och Elton på hemvägen. Det var solning i trädgården och grilla lite senare. Och jag är ju inget grillproffs och har aldrig varit. Men Per hade målat hela dagen och sedan klippt gräsmattan så jag tänkte ändå vara lite hygglig och låta honom slippa greja med det där. Jag har snittat kycklingfiléer, köpt Grilloumi för första gången och vi skulle ha potatissallad till detta. Resultatet blev något som mer liknade kolbitar och Grilloumin smälte (fast det står att det inte gör det). Vi har en Webergrill som är världens drag i. Per sa till mig att man är tvungen att kväva grillen med locket för att inte bränna vid. Jag var väl inte så duktigt på den biten, uppenbarligen.



Milla fick för sig att sortera suddigummin. De 100 blev sedan 50. De hade kladdat ihop. Det är ju några års samlande i den där glassbyttan...

Och Elton var med och sov över så klart! Han fick en Speldosa av Morfar Per, något som snart blev favoritleksaken!

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0