26 juli - En omvälvande dag!

Tränade på Actic på förmiddagen med Banan och Cashewnötter som mellis vid bilen där jag skiftade väska.

.

Därefter hade uppföljande coachsamtal i Linköping - varav två var cancellerade... och SEN kl 15:12 fick jag MAILET jag väntat på och skulle göra att jag ännu en gång stod inför ett viktigt livsbeslut.

Det kan te sig en smula märkligt kanske. Jag som har startat eget igen, ett företag som redan går runt och bär sig självt trots att det bara varit igång sedan mars i år... Och jag har verkligen försökt gilla läget genom att ta lån, köpa bil, skaffa egen lokal, investera i diverse inventarier, köpa marknadsföring - saker som jag troligtvis inte får igen utan måste betala in på nästa år.

Men det mail som kom var från Apollo och erbjöd mig anställning som Rundreseledare/reseledare i Marocko till vintersäsongen! Det är en ny rundresa (http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/afrika/marocko/tours/pages/marokkoskongeligehovedstder.aspx). När jag inte har rundresa så jobbar jag i Agadir där jag också kommer bo (http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/afrika/marocko/tours/pages/marokkoskongeligehovedstder.aspx).

kl 16.52 hade jag funderat, sagt till Per "Du förstår att jag måste tacka Ja, va?" och skickat iväg svarsmailet. Han tyckte det var lite konstigt eftersom jag tidigare hade sagt att jag bara skulle tacka Ja om jag fått det jag hade önskat från början. Men en kvinna har privilegiet och rätten att ändra sig! Och som Per säger till mig: Man ska göra det man känner för och känner jag för att flytta igen så gör jag det. That's it!

Så nu sitter jag här och säger upp livet i Sverige ännu en gäng på obestämd framtid... Livet är ju HELT fantastiskt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0