29 januari- Framtidsbeslut!

Idag kan man kanske prata om att ännu ett Nytt kapitel startar i mitt liv. Sist det hände var 2007 när jag bestämde mig för att sälja allt och jobba utomlands.

Med nytt sjukintyg i handen med sjukskrivning ytterligare en månad så var det hög tid att se sanningen i vitögat och fatta ett beslut om att värdera sin fots välmående. Det har gått 3,5 månad sedan Fotledsfrakturen och jag går fortfarande inte normalt och behöver mina kryckor när jag går ut. Att ge sig iväg att guida i världen är nog ingen bra idé just nu.

Sagt och gjort.
Jag ringde huvudkontoret och berättade att jag inte kan förnya kontraktet för sommarperioden men vi bestämde att hålla kontakten inför framtiden.

Så resten av dagen satt jag, som vanligt, med datorn i knät men nu med nytt mål - att formar ett nytt typ av liv!

Och det är ju inte så att idéer saknas (som ni kanske har märkt). Nu gäller det att sortera, tänka igenom och välja. För EN sak är väldigt säker- jag kommer inte gå sysslolös länge. Det gäller ju bara att hitta något som jag kan göra fast jag har en något, ska vi säga, defekt fot. (Finns det ingen livstidsgaranti på kroppsdelar?).

Så, mina damer och herran, jag ämnar köra vidare på ett par av mina idéer. Dumt vore väl annars. Jag menar, att dra igång något man INTE tror på - vad är meningen???

Så min ambition är att jag, med glada tillrop från mig själv och förhoppningsvis några till *ler*, kan komma igång med något eget. Om allt går som jag hoppas så kommer många av er få nytta av det jag kommer göra...

M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0