20 januari - Biografin?- Slagbord!

Igår kväll tog jag fram min gamla externa hårddisk. Var övertygad om att min bok på 269 sidor fanns där. Det visade sig emellertid att det gjorde den inte alls.
Det jag minns var att jag lade den på en gul diskett men har PRECIS för mig att jag hade den digitalt för att vara säker på att inte förlora den. KANSKE att disketten ligger i en låda men någonstans tror jag att det kan ha en mening. Den hade varit bra som grund men så här 8 år senare har det ju hänt en hel del, framför allt de två senaste åren och jag har ytterligare ett annat perspektiv än du jag skrev första utkastet. Om jag hittar den så får det blir en annan bok.
Nu ska jag sätta fokus på något nytt. Har tagit ut format idag (pocket) och börjat skriva om. Om inspirationen finns där borde jag vara klar inom en månad. Kanske att jag dessutom gör mina illustrationer själv :-)
Det värsta är, som jag sa till Per igår, är att jag har så många projekt och alla är roliga, att det är svårt att veta om och isåfall vilket man ska prioritera. Får väl använda A/B/C/D-modellen snart haha (Mr Thomas Stack, du ser att jag lärt mig något va?).

Hittade förresten en röd matta på IKEA idag, Hampen, 133x195 cm. Det blir perfekt för aktivitet! Sen ska jag ha en VIT också för vila men det blir nog en mindre enkel och billigare variant som går att slänga i maskin. Kanske den här!


Tränade på Nautilus på förmiddagen. Var där tio och det blev promenad i 1,4 km/h i tio minuter och sedan överkroppsträning i 8 maskiner. Tog med 9nde maskinen också (benpressen) men bara på 27 kilo och tränade högerfoten i sidled lite försiktig. Är fastvuxen i såret där så det är superstelt. Avslutade med solarium och hann sen inte duscha. Klockan hade redan blivit tjugo i tolv och klockan tolv hade jag bestämt med Maggan längre ner på gatan.

Hon skulle hjälpa mig att få hem mitt slagbord från Skogslyckegatan. Vi fick hjälp med att få in bordet i bilen av säljaren med pojkvän. Det vägde 46 kilo enligt IKEAS hemsida. Sedan bar det av till Rappet. Det var halt och det hade varit varningar hela förmiddagen. Men dagens Chaufför, som är bilkårist, körde lugn och säkert. När vi kom hem flyttades lådorna in separat och Hulken Maggan flyttade sedan in bordet i garaget och såg till att det inte stod i vägen för Per när han kom hem med bilen!
Så nu, kära läsare, står ett välskött och stadigt Norden Slagbord, 5 år gammalt på sin rätta plats.
Men rummet börjar mer likna ett förråd än mitt Reträttrumt. Martina måste hämta skrivbordet och en blå sopsäck med grejer som står där. Sopsäcken med kläder och de två matkassarna med prylar till Myrorna jämte saker som ska till Återvinningen måste också bort. När det bli, ja, inte vet jag!


Efter förmiddagens eskapader var jag både energilös och hungrig. Dagens Lunch blev Mamma Icas köttbullar, Felix potatismos, och Spisas Café de Parissås.

Det jag gjorde på eftermiddagen var inte mycket. Pluggade in båda externa hårddiskarna och flyttade saker jag inte behövde ha aktuellt från min dator till den lilla som jag alltid har med mig på resorna och från den Lilla till den stora där jag förvarade saker mer permanent, om man nu kan säga så.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0