12 januari- RPP, Svärfar, pannbiff & motionscykel

Jag sov oroligt i natt. Vet inte varför men klockan 4 var jag klarvaken och hungrig. Låg och vände och vred på mig til klockradion startade 05.20. Då gick jag upp och gjorde frukost.

Min morgon tillbringade i soffa och på internet. Idag handlade det om att ta reda på så mycket som möjligt om Reversed Pension Plan. Bestämde mig tidigt på dagen att gå med... (OBS att jag ändrade mig senare i veckan!)  frågan var VILKEN av dem skulle det bli?
Hittade en sida där jag skrev in min mailadress coh fick ett automatsvar med förslag på tre företag. En var stängd och två var öppna. Det handlade om att satsa $45 alternativt $55. Lärde mig snart att båda har gott rykte och att det inte spelade någon roll vilken jag valde men fick ytterligare ett förslag som rörde sig om $55 där också. Min intuitiva vännina var med där och jag bestämde mig för att följa henne och se vartåt det bär.
Startade ett transaktionskonto på Liberty Reserve men att sätta in pengar var lättare sagt än gjort. Jag måste ta mig till ett Western Unionkontor *suck*

Jonzon fick vara hemma idag och vakta huset - och det gjorde han väldigt bra (ironisk) för när svärfar kom runt nio låg han och sov som en gris och blev högst förvånade och extra sturks när det knackade på dörren. Knasboll, är vad han är. Jättebra vakthund!



Jag letade efter en motioncykel som var ihopfällbar för att spara plats men det gick inte att hitta någon. Reviderade mitt önskemål och letade istället kort och gott efter en begagnad motionscykel och hittade en för 500 kronor. Mailade till han i Mjölby som hade annonsen ute på blocket och väntar nu på att få svar på mina frågor. Det stod bara  "Motionscykel med färddator" - inget mer. (Fick aldrig något svar)

Till lunch kom Per hem och jag hade bestämt mig för att laga pannbiff med prujolökoch potatismos (pulver)- och det blev totalt misslyckade. Torra, smaklösa om man inte ska räkna en tydlig ortsmak. Astråkiga. Men pulvermos är ju svårt att misslyckas med så det var okej.

På eftermiddagen var jag väldigt trött och la ihop datorn ett tag. Sitter och kämpar mot impulsen att gå och lägga mig. Gör jag det kommer jag bara vakna ännu tidigare än kl 4 på morgonen.
Jag var iallafall för trött för att orka greja med min nya mobil så den ligger i påsen - i kartongen- och på samma plats som igår och där får den ligga till imorgon iallafall

Orkar inte skriva mer nu. Vi ses imorgon istället!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0