6 februari - Lövbiff, Targus och kryckor

Sovmorgon till halv sju, faktiskt! Skuttade upp bara för att bli påmind om att det var Krycka som gällde. Grabbade tag i den och gjorde mig iordning för frukost.

Per och Jonzon åkte till sommarstugan och skottade snö från gäststugan, matade fåglarna och tog en promenad. Själv satt jag *viskar* vid datorn...

Pernilla ringde och vi hann prata 10 minuter. Sen kom Per och skulle skjutsa mig till affären för att hämta ut  mina paket. Trodde det var min skollampa och produktväskan men icke. Det var inte rätt på en fläck. Det var min provorder på en av produkterna och min lila skål.

Passade på att handla lunch som idag blev Lövbiff serverade med körsbärstomatshalvor...



..Bearnaise sås och Potatisgratäng - provade Icas egen. Den var en riktig besvikelse- Blaskig när jag hällde upp i formen och fortfarande rinnig sås när den var klar. Det stod Naturell men var vitlökskryddad, hur tänkte man där? Fast just vitlöken var det enda positiva med gratängen! Den smakade i övrigt inte särskilt bra.  Ångrade att jag inte tog den andra som också är på 2 kg, krämig och smakar jättegott.("Kan du steka lövbiff då?" undrade Per som vet att jag lämnar stekpannan till fördel för annat roligt som INTE är matlagning he he Men jag vaktade spisen medan jag pratade med Pernilla E i telefonen. NÅGOT mer var jag ju tvungen att gör!)
Till lunchen serverades RÖTT VIN! Ja, jag har suttit och ojat mig de senaste 2 dagarna hur TRÅKIGT det är utan mitt röda Cabernet så Per hade köpt en flaska när han var på systemet igår. " Du blir ju bara röd så det är ingen fara", sa han. Yeah! En stor glädje spred sig tillsammans med rodnaden på halsen men det var det värt! En bra sak som jag kom på var att jag kommer INTE kunna bli doldisalkoholist på vin iallafall haha


Min lila skål fylldes med alla mina småpengar och ställdes på nytvättad ljuspelare som stod i rätt väderstreck för att sedan starta energierna som ska generera välstånd *ler*  Auuuuuuum!


Mina provprodukter fick bara komma in i mitt rum eftersom det saknas en viktig detalj att tilbringa tid i, kan man säga. Hoppas den ena detaljen kommer i veckan!

Tog ut mina träningsgrejer i vardagsrummet och tränade lite balans med betoning på lite för jag led fortfarande från gårdagens Aggressiva Träning på US Men ni har väl inte sett min gosiga 2cm:s  tjocka träningsmatta, tror jag!? Och inte mina ihopfällbara, blåmetallicfärgade stavar heller? Det andra är nog gamla nyheter.



Grejerna åkte in i rummet igen. Tittade in en sväng på skrivaren - som fick stå kvar i sin kartong även idag IMORGON, då... DÅ ska jag inställera den




Tillbaka till datorn konstaterade jag att jag vunnit budgivningen för en Dataväska med multifunktion (axelremsväska, handtagsväska och ryggsäck!) Det blev inte den jag skrev om häromdagen. Den blev för dyr redan igår och auktionen är slut den 7e. Det blev en Targus istället för Haglöfs men med samma utseende. Den ser jag fram emot att få så jag kan kasta den trasiga jag har nu.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0