4 februari - Frukostmöte på Corrren och ett Piano flyttar hemifrån

Det har varit en spännande dag minsann! Den startade med att jag vaknade kl 01.40 och jag somnade om tio minuter innan radion gick igång d v s 05.20. Det var en dag man inte hade lust att gå upp. Men upp kom jag till min stadiga 2-timmarsfrukost.

Straxt efter 7 kom bilen som skjutsade mig till Corren. Var inbjuden till frukostmöte för en presentation av nya utseendet. Formatet är det samma men man jobbar mer med färg på sidorna. Uplägget innebär att det nu ska vara gladare, mer lättläst och lättare att hitta i.
Alla fick ett par presenter innan vi gick därifrån. En mössa med någon av deras nya  "slogan". Jag valde NYTTIG på mössan och MÄNSKLIG på nyckelbandet - passar bra till Projektet också.



Efter den informationen stannade Cityhandlarna kvar och fick en genomgång av ett stort event i Linköping helgen 26-28 mars där jag tänkte vara med. In sha'allah! Ska hitta på lite happenings och fick till vår hjälp (om man hade idétorka hehe) fick alla varsitt kompendium.




Innan jag vände hemåt gick jag en sväng till Nautilus. Men jag hade bara med mig hälften idag. Så när jag skulle sola fick jag gå och köpa nya glasögon. Där försvann en tjuga till ingen nytta...



PÅ väg hem ringde Arne på Linköpings Flyttbyrå som undrade om de kunde hämta Pianot lite tidigare.
Så runt halv tolv kom de med lastbil. selar och vagn och tog Mr Baumgardt, pianostol, lampa och metronom till Askeby. Kvar blev en tom plats och lite damm.



Lite senare på dagen fick jag en film som visade när Alma fick det haha. Det var roligt att se glädjen - och att hon hade samma frisyr som jag vid den ålderna. Är de Karma eller är det Karma?


Resten av kvällen var det budgetarna igen. Alla börjar bli klara nu och det ser positivt ut. Men det kommer kosta både marknadsföring och tid - å andra sidan gör jag det för min skull och foten har gjort Vågen idag. Kunde stå på tå i en halv sekund och bära min vikt.

Wiiiiiiiiiiiiiii!




Kommentarer
Postat av: Millan

Åååh va ovant de kommer vara att komma hem! 3 rum som inte ser ut som de ska :p

2010-02-05 @ 20:49:57
URL: http://millaj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0