19 februari - En dag på Filmstaden!

Japp, klockan ni var det dags att delta i Arbetsförmedlingens StartaEgetDag. Bilen kom 15 minuter sent och envisades med att backa ut hela grusvägen, vilket inte gick alls bra. Att backa behövde han träna på men han är inte ensam. En annan ung chaufför behöver en kurs i det också. Ibland har jag haft lust att ta plats själv och backa ut! Kan man backa lastbil med släp så lär en Renaultbuss vara Piece of cake.
Efter 5 framkörningar föreslog jag att han kunde köra in på vår garageuppfart och backa upp och vända där. Det gjorde han och vi kom iväg 5 minuter senare och kom 5 minuter sent till en nära nog fullsatt Sal 8 på Filmstaden. Mina anteckningar var sparsamma. över dagens 6,5 timmar. Det enda jag inte visste var att Unionen numera har en A-kassa för företagare... vilket alltså innebär att jag kan stanna kvar.

Dagens behållning var Gert Nord som kom som in i lokalen som en virvelvind efter att vi fått höra om skatter och moms och avslutade dagen. Han är en av dem, jämte Robin och Carina, som granskar inkrivna bidragssökandes (=Starta Eget bidrag) Affärsplaner för Arbetsförmedlingens räkning.

Bilen som skiulle ta mig hem var 20 minuter försenad och jag var väldigt nedkyld och frös som bara den när jag kom hem. Men jag gjorde mig lite kaffe och satte mig med datorn i knät och värmde mig!

Så på det hela tagen var dagen en bra och trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0