20 dec - Välkommen tunnbröd!

På förmiddagen var jag i Taroudant med samma gäster som varit med mig på Stadsrundturen. Och utflykten slutade med att alla kommer med mig till Marrakech också. Känns verkligen fantastiskt!

I Taroudant kantas en del vägar av Rosépepparträd. Vacker grönska! Just nu är frukterna omogna men framåt vårkanten är de skördeklara. Jag upplever att man använder mer den här typen av peppar i sin matlagning än någon annanstans. Ska försöka ta kort och visa nästa gång. Hade bara kort på ett annat träd, som visserligen också är fint men inte lika färgglatt!

Idag gick jag ut mot garverierna och följde stadsmuren kanske 4 km innan jag vek av och gick in mot torget igen. Det är ju inte så stor stad det här (71 000 invånare och nästan alla bor innanför Medinan) och det är lätt att ta sig runt. Det blev en lång promenad ändå.

Jag åkte direkt till kontoret eftersom klockan är halv tre när jag är i Agadir och vi öppnar kl tre. Jag var själv till straxt efter halv sex. Då kom Therese sakta gående, vilket såg ut att vara en ansträngande upplevelse. Hon mådde verkligen inte bra när hon kom in och satte sig. Jag stannade kvar till halv sju så vi hann uppdatera varann - och så fick jag svenskt tunnbröd!


Antal steg idag 11 789


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0