17 dec - Ensam på destinationen!

Så blev det dags för Therese att åka på visumresa. Vi hade hoppats kunna åka tillsammans men fick inte.Eftersom gästerna lämnade Marocko idag åkte hon med dem till Arlanda och ska åka med Norvegian tillbaka imorgon bitti. Hoppas vi!

Det är ju som så att lågprisbolagen kan ställa in sina flyg så det är lite osäkert.
Gästerna som skulle kommit med Norvegian för... jag tror det var två eller tre veckor sedan, kom inte ner när de skulle utan en eller ett par dagar senare. Att jag vet det beror på att vår agent har rundresor här och väntade gäster som skulle komma med det flyget...
Men det ska vi väl inte tro att det upprepas. Hon kommer nog tillbaka imorgon kväll med en påse ostbollar till sin kollega höhö.

Dagen förflöt bra, trots att jag var själv. Fick sända en buss och åka med den sista med flest gäster från flygplatsen.

På kvällen hade jag Inspirationsmöte. Jag hänvisar alltid till det skriftliga materialet jag delar ut och att de ska läsa det. Trots detta missade några gäster att de skulle möta upp på deras grannhotell. Det är ju det där med att följa anvisningar... som "tur" var rörde det bara tre personer.

Efter mötet gick jag till kontoret och skrev utflyktslistor som jag lämnade till agenten och straxt efter åtta kunde jag ta taxi hem.

Antal steg denna dag 4775

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej Maria!

Hur är vädret i Marrakech så är tids om året?

MVH//

Sanna

2010-12-18 @ 19:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0