10 dec - En pistolviftande hand!

Vaknade och kollade tiden på mobilen - tio i fem. Då hade jag ett sms från Therese att jag skulle komma till kontoret innan flygplatsen. Vanligtvis börjar min pick-up där jag bor... men agenten hade gjort om listan inför dagen.

Jag upptäckte att vattnet i toa var borta. Det blev till att använda tvättbaljan och hälla vatten från kran i stolen denna morgon. Fast det dröjde inte så länge innan vattnet kom tillbaka. Kanske nån timme, bara.

Käkade frulle, kollade på CSI, plockade ihop saker till en gäst (som jag handlat till i Marrakech) som jag hade bestämt med klockan 9 för överlämning.

Efter att ha varit där åkte jag till kontoret, mötte Therese och sen hade vi pick-up i varsin buss (som vanligt) till flygplatsen. Idag blev det lite kaos. Datahaveri gjorde att gästerna fick vänta en stund på att få checka in. Vi hörde hur tyska gäster skrek och gormade på personalen som inte kunde göra något. Kanske var det tack vare det som de svenska gästerna tog det med ro, trots allt?
Jag fick dessvärre lämna gästerna innan alla hunnit få sina boardingcard och gått mot tullen. De nya gästerna kom nämligen på tid. En kollega från Ving stannade dock så de hade en svensk att fråga om det skulle vara något.

Vi tog emot de nya och skjutsade dem till sina hotell. Jag åt lunch hemma och åkte sedan och hämtade upp gäster till mitt Inspirationsmöte. Då kom en dam och frågade om jag hade en släkting som hette Kerstin Graube?! Aaa, det är min moster, utbrast jag. Vi skulle prata mer än annan dag. Den här dagen är det mycket ändå.

Efter mötet och servicekontoret åkte jag hem. Väl där såg jag valpens mamma och hade ju med mig lite matrester. Spankulerade bort och blev glatt emottagen av den rädda mamman. Idag kom hon fram medan jag la ut kycklingen. Då kom en parkeringsvakt och sa något på arabiska. Han pekade på hunden och viftade omkring med händerna formade som en pistol och pekade på sitt ena öra.
Jag förklarade på arabiska att jag inte förstod och bad honom ta det på franska. Men han kunde ingen franska - så jag vet fortfarande inte vad han menade. Jag har tre teorier:
1. Hunden var döv efter ett skott?
2. Hunden skulle bli skjuten?
3. Jag skulle bli skjuten om jag matade henne?
Det enda jag är säker på är att han visade en pistol med sina händer... Får la fråga Mohammed, Marockos Strindberg när jag ser honom. Han brukar hänga på parkeringen med ojämna mellanrum.

Antal steg: 8009

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0