11 augusti minsann!

Oj, vad tiden har gått snabbt! Och inte mycket bilder har blivit tagna...
Så kan det vara!

Men ja, vad har hänt på Graube-fronten? En massa bra och roliga grejer helt klart!
Jag fortsätter arbeta och trivs jättebra på Manpower med coachjobbet. Sa upp kontraktet med sista arbetsdag sista september vilket innebär att jag får och hinner slutföra 90% av mina úppdrag.

Jag har rensat ut grejer och sålt en del, skänkt en del och slängt en del. Känns väldigt bra. Måste ju förbereda en ny flytt utomlands. Känns ju bra att man fortfarande inte äger speciellt mycket.

Min Kangenmaskin arbetar numera i Tannefors hos Alice som tar över den delen av verksamheten medan jag är borta. Kanske dumt att inte välja att hyra ut den men funkar det inte så är det ju bara att sälja den om ett halvår. Svårare än så är det ju faktiskt inte!

Idag ringde de från PAF om ett uppdrag jag sökte i våras. Det var ju roligt - och fick tacka nej den här gången. Men som vi sa innan vi la på - man vet aldrig vad som händer! Kanske hörs vi igen!

Det har självklart hänt en massa mer roligt men det var i stora drag.


Fast det är klart några minus har uppenbarat sig de senaste veckorna.
Man vill inte lösa mig från lokalkontraktet trots att jag inte kunnat untyttja den sedan påskriften i april...

Reklamen jag har köpt för ett år framåt måste jag betala, och det säger jag inget om. De har gjort materialet och det är delvis redan publiccerat på lokaldelen.se Men nu kämpar jag för att de åtminstone ska ta BORT reklamen...

Jag löste ett träningskort på Actic (fd Nautilus) och bad förra veckan att få låsa det eller skriva över det på någon men det har visat sig omöjligt vilket gör att jag måste betala för DET i tio månader till. Underbart! Behöver jag säg att jag INTE kommer träna där när jag kommer hem?


Men hallå - det finns inga problem - bara möjligheter! Jag kommer få privilegiet att betala för saker jag inte kan utnyttna till en summa av dryga 100 000! Är inte DET fantastiskt så säg! Det blev en dyrköpt erfarenhet att tro att man skulle klara att bara bo och jobba i Svedala!

Tur man har humor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0